LG2S står till svars

(eller luffarnas världskongress)

Här har du chansen att ställa dina frågor till LG2S. Anklaga oss, påpeka något, testa oss eller be oss helt enkelt om hjälp. Se det som att ni marcherar mot Stockholm i protest, eller att ni vallfärdar till Israel för att söka svar.

Jag blir lite ledsen ibland, när mina gudar sviker. Det är främst när ni använder er av särskrivning som jag börjar gråta. Men annars så är lg2s det enda som får mig att le om dagarna, förutom: -skrev en lista-
"Du är så ful så du borde få en LAPP!"
"Ohoj, herr Bäver!"
"Håll dig borta från min mjölk!!"
"goagay förekmmer inte i några artiklar i NE.
Kan du ha menat:
komma igen"
"Ding, ding, ding, di-gaaahahahaahaha!"
"Varför vill du vara en albino?"
och
"KANINBALLE!!!"
Jag vill också be om ursäkt till att jag terroriserar er med mina artiklar hela tiden, då jag varken har fantasi eller stavningsförmåga. Jag kan inte behärska det svenska språket så bra, men särskrivningar klarar ni er utan från mig i vilket fall. Tack för att ni ger mig dagligt bröd av humor! Har skrivit eder adress i min bok med heliga fraser på flertal av språk, sådana som vi hippies har! Föresten, i artikeln "neger" står jag citerad som "nån hippie". Det roar mig!^___^ Det är även jag som ligger bakom ett kebabskämt, och två opublicerade artiklar mm. Bara så ni vet! Tack på förhud
- Fullt normal best
Vi blir rörda till tåspetsarna. Vi älskar dig, hippie. Vi lovar skriva en artikel om hippie bara för dig. Vi förstår inte ett dyft av listan.
Apropå särskrivningar så gör vi vårat bästa för att sätta ihop orden när det behövs. Det går ibland, ibland inte. Mest slumpvist faktiskt.
Blöta kyssar från världens våtaste redaktion.
Ps: Skicka oss din E-mail, vi är nyfikna.
- LG2S