: LG2S Daily .

2018-06-09
Skriv bara rubrik.. / johnny och tobias
Nu jävlar brinner det i internetkabeln. LG2S och 2 och milq har samarbetat länge och väl. Det blev en kortfilm. Titta på den nu genast.Nu kan det ju tyckas att vi överdriver och slår på den stora fjärten.

En annan grej som vi har tänkt på. Vad var det vi såg i Bosse? Gamle vaktmästarn på LG2S the soptipp. Nu sköt han våran facebooksida. Kul å nämna är ju att han va våran manager. 1991 tror jag. 1992 skriver 2. åttisju åttisju va haru tage vägn nu? undrar sebastian och gör en juckande gest. Han tänker på den där 40-taggarn som nämns i låten. milq tänker på när filmen G var idealet. Laika oss på Facebook och twitter.

Vi avslutar med en referens till Star Wars, så att kidsen ska digga oss:
R2D2.


2018-01-20
LG2S is back
Det hade snackats om LG2S på övriga internet.
Vi citerar: “Vad hände med LG2S?”

milq ringde seb imorse och frågade om det var dags att lansera lg2s.se. Seb tyckte att det var en strålande idé, men först skulle vi motionera. Så att vi orkade ta emot alla komplimanger som vi onekligen skulle få ta emot ifrån hela världsrymden.
Sen chattade vi med 2 och frågade om han ville hänga på! WUuuuuuu. Genom videolänk. Framtiden var här.

Seb värmde upp med rodd, medan milq sprang löpband. Vi svettades och svettades och lyfte även upp en hel vikt ifrån golvet, varpå vi släppte den och sprang hem!!!

Videolänk med 2 etablerades.
milq hade reparerat den magiska källkoden någorlunda. milq och seb kämpade så att svetten dröp i timmar. Dom skrev rad efter rad med datainstruktion för att på något sätt få LG2S.se att lanseras. 2 spelade Quake II.
“Jobba snabbare! Jobba hårdare”, röt han genom webcamen så det distade i milqs högtalare.
Till slut lyckades 2 döda någon slags robothund i en grop, där han hade fastnat av misstag. Sen sprängde han en låda! Game Over.

Rätt coolt med robothundar va? Men hursom LG2S är lanserat på nytt.

Mycket nöje!


arkiv..