Pornografi för den okräsne #3 - The singularity


Nu är framtiden här. Vi behöver inte kultur längre. Vi har.. *trycker på nästa slide i sin powerpoint..* Roboter. Tack vare artificiell intelligens kan mekaniska vidunder måla de vackraste tavlorna och härma de finaste fotografierna. Såhär kan det se ut:


Rows of robots making oil paintings in a factory.


Visst är det skönt? Vi kan äntligen slappna av och göra vettiga grejer som att cykla ut hämtmat åt de rika. Det kan inte robotar göra………… än.
“Men vänt! Vänt din tokefjant!” ropar du så skärmen blir helt salivprickig. “Hur blir det med porren då!?” Du pekar menande på ditt skrev.
Jomen oroa dig inte sa jag ju! Det finns oändligt med porr för den okränse nu. Vi kan pensionera de två tidigare artiklarna. Nu är det bara att installera en artificiell intelligent på din pc och drunkna i lusta. Det finns omständiga appar om du inte kan något om data, de kommer dock samla all din info. Det är ju trist när du ber den intellektuella artificiellen om “poop gnomes giving each other foot jobs with their tongues” fem gånger per dag. Får du bara massa sökresultat som relaterar till poop gnomes när du vill göra skolarbete sen.

Har du installerat Intelligent AI nu? Bra. Nu har du en evighet av njutning. Den enda haken är väl att du måste stå ut med massor av body horror, men du är väl okräsen hoppas jag? Annars vet jag inte vad vi håller på med här. Lägg dig på dina smutskläder och skaka bananen/krossa ärten tills den dagen du inte finns längre.


Pamela Andersson being freaky on a friday.Asian teens tickling my sad body. (“Tjejerna” på bildern är 18 respektive 19 år gamla)Love making inside a castle made of boners.Poop gnomes giving each other foot jobs with their tongues.