Svenska tjejer


Ja jänkarna har ju sina California Girls och Midwest farmers daughters men hur är det med Sverige, Sweden? Går det att se skillnad på olika brud eller är det släktforskning som gäller? Ta det lugnt, LG2S har tagit reda på ALLT.

Östkustarinnor
Från Uppsala reggae-festival i norr till Rinkeby i söder. Här är tjejerna hipp. Jag gillar hur (och att...) dom klär sig samt deras någorlunda nyktra gångstil, spikrakt! Där dom går bildas ett hål i atmosfären, exakt lika stor som deras kroppar (som finns i storlek: small, medium och extra large).

Södra tjejer
Så som dom pratar kommer du att vara varm hela natten. Dom pratar och pratar och pratar och förbränner därför så mycket kolhydrat att det blir som en bastu. Södra tjejer är dessutom mycket vackra och åldras inte.

Bonddöttern från Mellanvästern
Ja, vad kan Sveriges mellanväster vara? Typ Småland!!!! Där får dom mig alltid att känna "allright"*. Kommer där med sina små folkdräkter och lägger druvor och coca cola i munnen. Och groggarna dom blandar <3. Åk till Småland när du vill känna dig uppvaktad.

Norra tjejer
Har du kysst en norrländsk tjej nångång? Åh, det smakar som att få ryggen skrubbad av en vacker mattelärare med en borste gjord av änglars pubeshår. Lent men lite stickigt. Välj en norrländsk tjej om du älskar livet.

Västkusttjejer
Välkommen till den soliga västkusten. Här hittar du dockorna från Hönö, i sina franska bikinis, vid palmträden på stranden. Finns i smakerna: Vissan, Ätran, Nissan & Lagan (på traditionell kinesiska: 空的, 錢, 小袋 & 松鼠). Egentligen borde ju alla tjejor komma från västkusten men det skulle bli så långt att åka.

Övriga tjejer
Svårflirtade. Dom övriga tjejerna har karaktärsdrag som liknar Dracula och deras storebröder ser ofta rött. Låtsas att du är raggare om du ska ha en chans. Leta upp en korvkiosk och beställ KOMMEBLOOO. Skyll inte på LG2S om du misslyckas.... eller som The Beach Boys sa när dom skrev den amerikanska versionen av LG2S:
* Allright är engelska som betyder okey.