1001 roliga golfvitsar


1. EN person i rullstol åker in på golfbanan. Han får frågan vad är ditt handikapp? Personen svarar att han vet inte hur man räknar ut det och att frugan är hemma med miniräknaren.

2. Lille Olle var med far på golfbanan. Storögt synade han bollen som far skulle till att slå och sa: Nej far nej far, slå mig inte på kuken.

3. En golfare hade glömt frugan hemma med miniräknaren. Det är ju skitsvårt att räkna ut sitt handikapp då. Men plötsligt exploderade världen i ett hav av eld. Och frugan slog en "Birdie".

4. Lille Pelle följde med mamma och pappa till golfbanan. Han såg sanddynor och blev mäkta imponerad. En dyna av sand, ser jag i villa? Hur känns det att ha en sån mellan benen frågade Lille Pelle sin mamma. Hur menar du, svarade mamma. Jo för pappa säger att det känns som att du har sand i fittan.

5. Store Håkan köpte en bok med etttusenett torra vitsar till extrapris. Så när golfklubben hade sin årliga fest så knackade Håkan i glaset. När han trodde att han samlat alla golfares uppmärksamhet så väste han att han är ingen talare. Sen läste han hela boken med etttusenett vitsar och golfarna skrattade och skrattade.

6. Jag har så mycket konstgräs på min golfbana att jag vet inte om frugan ska gråta eller kratta.

7. När jag gick första året på högstadiet så lärde sig min pappa att slå en sjua.

8. En golfare, en norrman och en bellman skulle dela på en herrgård tillsammans i fyra dygn. Först sa norrmannen: Jag är blind, jag kan inte se. Sen sa Bellman: Jag är döv, jag kan inte lyssna. Till slut väste golfaren: Jag är ingen talare.

9. Sonic, Miles och Tails hade prövat det där med disc-golf och det löjliga var ju att dom hade klätt sig med glitter och eyeliner.

10. Lille farmor följde med pappa o golfa. På första slaget slog far bollen rätt ner i bunkern. Ut kröp Hitler och sköt sig i huvudet.