LG2S står till svars

(eller luffarnas världskongress)

Här har du chansen att ställa dina frågor till LG2S. Anklaga oss, påpeka något, testa oss eller be oss helt enkelt om hjälp. Se det som att ni marcherar mot Stockholm i protest, eller att ni vallfärdar till Israel för att söka svar.

TJA... NI PÅSTÅR ATT DET ÄR STORA CAPS LOCK-DAGEN IDAG... JAG BÖRJAR JU CAPSA OCH FÅR MASSAKOMPISAR PÅ CHATTER ATT GÖRA DET MED... SÅ SÄGER EN TJOMME ATT DET REDAN FINS EN SÅNN DAG OCH ATT DET ÄR DEN 22 OKTOBER... DEN HAR T.O.M. EN EGEN SIDA: http://www.derekarnold.net/capslockday/
JAG BLIR VÄLDIGT FÖRVIRRAD, MIN TILLTRO TILL LG2S ÄR LITE RUBBAD NU... SNÄLLA HJÄLP MIG HITTA TILLBAKA TILL MIN TRO!
- VILSET LITET LAMM
Med "IDAG" menar du förstås "IGÅR"? Dvs 25:e januari. Det här blev ju förstås en populär idé och precis som med alla andra populära idéer så fanns det snart många bot-legs på marknaden.
Andra som ville vara lika "cool" som LG2s. *bitter*
Men LG2S kan här och nu säga att det var VI som uppfann CAPS LOCK-DAGEN. Detta med en tanke på alla ensamma "chattare" där ute i cyberrymden som har svårt att få vänner, precis som du.
Men LG2S förkastar copyright så vi tänkter inte vidta åtgärder emot dessa "dumskallar". Kom bara ihåg vem som skapade den roligaste CAPS LOCK-DAGEN.
- LG2S