LG2S står till svars

(eller luffarnas världskongress)

Här har du chansen att ställa dina frågor till LG2S. Anklaga oss, påpeka något, testa oss eller be oss helt enkelt om hjälp. Se det som att ni marcherar mot Stockholm i protest, eller att ni vallfärdar till Israel för att söka svar.

williy´s aeger fet råtta jatg går alltid dit och köper en eldorado choklad kaka som bara kostar 4 kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni borde hylla denna coklad kaka på start sidan då får ni en diamantring av mej .tacl
- oliver
Vi gillar dig oliver. Du är inte rädd för att visa att "här är jag och don't you forget it". Vi behöver sånt hos en kille nu för tiden då alla åker söderut och man själv sitter och inte vet vad man ska ta sig till.
Men du! Skicka ett sms där det står "Jag måste bli nergosad NU" till 0703274804 så skickar vi en påse nötter och en hel skvadriljon kramar till dig. Att inte alla kunde vara som du. Det liksom lyser som tänder av finaste flour runt dig. Du är navelringen vi aldrig fick i tonåren. Du är öronpiercingen vi aldrig fick efter 25. Du är en tropisk paradisö i mitten av ett stormande hav.
Oliver.. vi älskar dig.
- LG2S