Sundsvall


Det första du ser när du lämnar tågstationen [google maps: tågstation , sundsvall] är Mcdonalds. Du är hungrig och vill slå dig ner med god mat och hamster. Men det är en dum idé. Det vet du. Innerst inne så är du med det klara på att Mcdonalds har den sämsta, energifattigaste luffarmaten man kan tänka sig. Istället så kan du gå i motsatt riktning och ta dig ner till busstationen [google maps: busstation , sundsvall] och leta efter en stor, röd, rund sak som står mitt bland väntbåsen för stadsbussarna. Där får du en sund och billig pizza medans du väntar på eventuella bussar, båtar eller tåg.
Vill du ha fest (kvart) så föreslår vi att du tar dig upp till Fridhemsparken [google maps: fridhemsparken , sundsvall] och kollar om några ungdomar är i färd med att göra sig alldeles alkoholstinna. Skulle det gå åt fanderns så gå och häng dig eller använd fantasin.
När det kommer till krogar så ska du inte behöva oroa dig. Sundsvall är ju känd som en av Sveriges Krogtätaste städer. Kolla på bakgatorna så ska du se att du hittar något billigt hak. Sundsvall vimlar av dem.
Är det natt och du känner dig sugen på allt inom krubb och läsk. Kanske ett packet cigg? Då är den dygnet runt-öppna Statoilmacken värt ett besök [google maps: bergsgatan , sundsvall].
Eftersom Sundsvall är en av de få städerna i Norrland så har många där gripits av dsk stockholmssyndromet. Vi menar då inte att folk blir kär i sin kidnappare om de kommer från S-vall. Det handlar om att folk har lagt på sig en lite fisförnämare attityd för att de bor i en stad, vilket de runt omkring inte gör.

Kommentarer

milq och socker
Nu behöver man inte åka från umeå till sundsvall för det finns ikea här. bra tips till alla luffare därute.

nej antitips! akta dig för birsta, inte en käft bilar mellan s-vall och umeå längre, fucking jävla kukbirsta!