Gurra G


Killen "där uppe". Han som har koll på saker och ting. Är någon i trubbel eller kanske lite för snabb i vändningarna. Då fixar Gurra G grejen. Han går under många namn som Gud, Allah, Ra, Pengar och Kungen.
Men LG2S har vänt våra ansikten uppåt skyn och frågat "Vad tusan är det vi ska kalla dig O´ dumstrut?" Det enda svaret vi fick var "åttisju åttisju vart haru tage vägen nuu."
Så vi väntade till allt LSD hade kommit ur våra blodomlopp för att sedan se det slutgiltiga svaret. Den Store I Skyn vill helt enkelt kallas efter den lite technoälskande Gurra G från bandet Just D.

Nu blir det allvar.

Det tar inte slut här. LG2S forskarlag har forskat för fullt (till och med läst Da Vinci-koden) för att till sist komma fram till att den messias som väntades under millenieskiftet antagligen VAR GURRA G I BANDET JUST D! GESTALTANDES SIN FAR!! Gurra G verkar ha gjort sitt bästa för att få fram jesu ord men det hela slutade i att han sökte som förtvivlat efter den "söta lilla flickan" och allt slutade i dumheter. Idag sitter Gurra G i finkan där han ägnar dagarna åt att kolla på sin Los Angeles Kings-affisch och spotta sporadiskt på golvet. Men hans far Gurra G är så klart kvar där uppe och tittar ner på oss genom en liten glipa i molnen.
Se även: Gud och: Jocke med kniven (den jäveln)