Jocke med kniven


Myntets baksida. Den mest fruktansvärda filur som någonsin beskådats, menar de arma krakarna som hamnat i knivlinjen för denna fruktansvärda person.

Han är Gurra G´s antagonist. I vissa religioner har han fått knäppa namn som Satan eller Antikrist.Jocke med kniven är så djävla ond att om man stoppade hans samlade ondska i en påse skulle den garanterat spricka.

De första skrifterna där *Jocke med kniven* nämns vid hans rätta namn, lär vara den zå kallade "Pippi Långstrump ragglar runt på de sju haven", rapporterad av LSD-behärskaren Astrid Lindgren. Där skall, enligt sägnen, den lagom lösaktige Pippi på uppdrag av Gurra G, försöka avväpna J. och på så vis göra honom till "Jocke utan kniven". Blod-Svente gör dock processen kort med Pippi genom att grilla henne under öppen eld och servera henne som kött till de förväntasfulla kalasbarnen Tommy vs. Annika.

Sen dess har Jocke med Kniven behärskat all ondska som finns. Om du piratkopierar mp3´s på internet, så är det Jocke med kniven som undermedvetet TVINGAR dig. När ett lustmord begåtts i din närhet, så är det på Jockes uppmaning. Penis lär vara en symbol för J. med K.