Ung Kulturdagarna


Kulturfestival som bygger sig på riksteatern i Hallunda under dagarna tre. LG2S har bestämt testat denna nya innedrog och kommit fram till att det är 80% kul. Redaktionen befann sig där året 05 för att trixa med UKD´s interntidning som detta år fick heta P-must. Namnet kommer från en förkortning på FW´s egen favoritdryck.

Teater, band och annan typ av kulturdravel från hela sverige finns att bevittna och det är "inte illa" som Milq utropade.
Sexfaktorn på UKD är hög som aldrig förr. Där hyllas "hångel" som den yttersta formen av samlag och redaktionen misstänker att stoppa-snoppen-i-kissen inte riktigt är något man ens reflekterat över. Kort sagt: Folk var som tokiga i begreppet/aktiviteten hångel.

Var man funktionär så fick man en tröja som sållade en själv från agnarna. Om man var vete, vill säga. Dessutom hade man tillgång till funkis-fiket där man kunde ägna sig åt sockerfest 24 hours.
Som deltagare fick man nöja sig med frukost, lunch och middag.

Ett sk. Chill Out-rum fanns också att tillgå. Där inne kunde man lyssna på ambient elektronica i bara strumplästen på dagismadrasser. Tiden där inne stod 99% stilla och redaktionen säger 15 tummar upp av 15 möjliga, åt det.

Mer info: http://www.ungkulturdagarna.se