Spela i band


Något av det roligaste som finns om man gillar att syssla med musik.
Varför?
För att man får syssla med musik! *listig*

Stereotyper:
Sångaren - Tror att han/hon kan sjunga ASBRA men kan egentligen bara gnälla som en liten liten liten kanin. Får alltid hybris efter första spelningen. Reporter 2 sjunger i ett band. Ack ack.
Den som är svinigast mot sina kvinnor/män.

Gitarristen - Tror och kan spela väldigt bra. Men eftersom han/hon är så medveten om detta måste denna alltid överdriva och tråka ut resten av bandet med solon som låter som en liten liten liten hund.
Den som fortsätter sin karriär och blir rik.

Basisten - Hamnar alltid lite utanför. Står mest i ett hörn och spelar lite buttert. Basismen är fruktansvärt underskattat tyvärr.
Den som alltid tar livet av sig först.

Trummisen - Den tystlåtne snubben/snubban som super och knarkar allt vad han/hon någonsin orkar. Eftersom ingen ser honom/henne bakom trummorna så brukar personen i fråga kunna dö i överdos och bytas ut utan resten av bandets vetskap.
Den som fortsätter med bandet utan någon annan originalmedlem.

Som tur är så passar inte dessa stereotyper in på 2´s band. Där är det snarare:

Sångaren - Hatar spagge men älskar knulle.
Gitarristen - Är inte så insatt i spagge.
Basisten - Älskar varken spagge eller rasism.
Trummisen - Vem?


Vill du starta band?
Ta kontakt med ett gäng killar/tjejer och ljug ihop att du kan sjunga (Det gjorde 2). Sen är det bara att snacka med ABF, Studiefrämjandet eller Ica i rutan så bygger det sig med replokal och instrument. Jag orkar inte länka till deras sidor utan du får googla fram det själv ditt djävulskap!