Telefonkatalogen


VARNING
Läs inte under myskvällar invirad i en filt med en kopp kaffe. Du kommer att somna ihjäl, kvävas av filten och drunkna i kaffet.
100% tokstolle.

I telefonkatalogen finns det skitmånga nya vänner och fiender. Men det som skiljer den från IRL är att du inte känner dem än (oftast).

Vill du ha en titel på dig själv i katalogen? T.ex "moster", "skurk" eller "luffare" så svänger du in på en teliabutik (helt sonika) och säger "Tja! Fixa!"
Då kommer du i nästa nummer av katalogen att stå ungefär så här:
Andersson Snusbosse Luffare
Sicksackvägen 19........... 07032748904

Telefonkatalogen (Som för övrigt är världens jobbigaste ord att skriva på ett tangentbord, speciellt om och om och om igen med just en sådan i knät och en fläskläpp som man fick när man slog läppen i kaffekoppen nyss) har olika färgsektioner eller "Färgisar" som de kallas i KiDs-versionen.
LG2S guide till den där jävla katalogen (Som jag vägrar skriva namnet på igen):

Orange - Hitta rätt
Ungefär som den här guiden fast i pappersform. Skit i den.

Lila - Teletjänster (Jobbigt att skriva det också)
Olika "tjänster" från Telia AB som lista över riktnummer och landsnummer. Text på engelska hur man telefonerar. Lite om telefonautomater. Helt värdelös fakta som du redan hade vetat om de behövt.

Grön - Samhälls- och kommuninformation (JAG BLIR GALEN PÅ ALLA JOBBIGA ORD!)
Lite om polisen, räddningtjänsten och sånt för de svaga som inte kan rädda sig själva.
Lite nummer till förvaltningar i just DIN kommun. Typ skolor och älderomsorg. Boring!

Blå - (pust) Hälso- och sjukvård
Det är här Rammstein kommer in i bilden. Här kan du lära dig att hångla i nödsituationer. Finns lite om framstupa sidoläge och sex. Står också att du ska ringa 112 om du är rädd.
Vi bläddrar och finner massor av information på arabiska. Boring.

Vit - Privatpersonernas A, B och C. D, E, F, G, H, I , J, K, L, M , N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä OCH Ö fick vara med också.
Det är här de vänner och fiender vi skrev om innan, dyker upp. Det är mest massa namn och siffror. Gör så här: Blunda, bläddra, peka, ring och umgås. Så har vi träffat ALLT!

Rosa - Gula sidorna(?)
I de rosa gula sidorna (???) så listas alla företag i bokstavsordning. Det fan kul det.

Gul - Gula sidorna (!)
Här har de varit riktigt smarta. De har delat in företag i kategorier som de listar i bokstavsordning. Skitbra om du behöver någon som lagar ditt innertak eller trycker dina pins. Alla borde kolla in det. LG2S favoritdel helt klart. Vi kan bläddra i timmar bara för att vi kan.

Röd - Kartor
Eniro kan det där med att spara allt till sist. Eller "suga på karamellen" som de säger.
Här hittar du kartor över allt inom ett visst distrikt. Skitbra om du luffar och behöver hitta till en gata i en stad eller huvudstad. Eller metropol. Fan.


Här hittar du just DITT unika exemplar av TK:
Trappuppgångar
Bibliotek
Kommunhus
Teliabutiker
Turistinformation (Jobbigt ord)
Hemma
Borta
Fuck World
Stockholm