Krig


Förkortas "war" på engelska.
Människans favorithobby genom tiderna. Fast om någon vanlig person säger "nu jävlar är det krig" brukar de syfta på att han/hon inte ska ha samlag på flera veckor.

Exempel på krig är
- Krig i Guds namn. Vanligt i Staterna och i den mellersta östern. Gud har inget att säga till om saken.
- Krig i Mao´s namn. Mao har något att säga till om saken.
- Kuddkrig. Två personer blir kära genom att drämma till varandra SKITHÅRT med kuddar i ansiktet. Kuddarna chillar efteråt på stranden.
- Lerkrig. Var det bara jag som var med på när jag var liten.
- Krig mellan himlen och helvetet. Det äldsta kriget. Den allsmäktige Gurra G och skitmäktige Sator (Fick jag namnen rätt?) slåss om något i stort sett menlöst.
- Krig mellan man och maskin. Utspelar sig varje dag på LG2S-redaktionen. Men människan vinner aldrig.
- Tobaksföretagen och canceroffer. Med tanke på att folk ens har cancer så vet man i förväg vilka som vann.
- Nihilisterna och universum/inget. Vem bryr sig?
- BLitZkRiEG. När man invarderar i fast forward. Eller som Metallica sjöng: "Can you survive the blitzkrieg?" Vi har ännu inte kunnat nå Metallica för en kommentar.
- Krig mellan rebellerna och imperiet. Rebellerna med sina laserkanoner och X-wings krossade snabbt det lilla åttiotalsbandet till en liten pöl på köksgovlet.

Jag skulle kunna fortsätta i all evighet. Men för att hedra offren för jordbävningen i Kina 1998 så går jag vidare.

Krigslist. Något man behöver för att "erövra". LG2S rekommenderar Sun Zi´s The art of war, om du känner att du vill utöva lite imperialism på en fredagkväll när polarna är ute och tar en bira. Du har inga pengar så du kunde inte följa med. Dessutom tycker du att det är så drygt att umgås med folk som är packade när du själv är nykter. Varför är det så? Måste ju vara för att man blir lika dum själv när man super. Lite ensamt känns det när man sitter här och kollar på American Top Model. Skulle kännas fint med en flickvän att mysa med just nu. Någon man kunde vara snäll mot och ge presenter till. Jag ska nog gå ut imorgon. De säger ju att man raggar bättre om man är nykter. Fast jag vet inte om jag vågar. Det är ju så pinsamt när man inte har alkohol i kroppen.