Sollefteå


[google maps: Sollefteå]

I sollefteå finns det många pizzerior, åtminstonde om man ska se per antal invånare i den norrlänska staden. Folk här är ganska bittra, och pratar nog konstigt om man skulle fråga en Göteborgare. Men dom säger inte så mycket, men till likhet av Kramfors så finns det gott om raggare här med bakhjulsdrivna spinners till motorfordon.

Det finns en bowlinghall i centrum. Där kan man köpa fyra norrlandsguld för 100kr i baren, plus så finns det ett kasino, med en renrakad tjej som ?bank?. Staden är inte så mycket mer än centrum, då resten av kommunen bara pryder sporadiskt utplacerade villor med uppfinnare och hembrännare i alla grader och storlekar.

Att fixa övernattning är svårare än i Kramfors, såvitt man inte har tur, är blind och döv. För att ragga sovplats
rekommenderas texmex-baren, där finns det är massa medelålders människor som gillar den yngre likören på stripsen. Fast det är åldersgräns 23 där, men det är inte särskilt svårt att smita in. Annars är det rätt mysigt att sova ute också, och man märker inte så mycket till skillnad heller om man är just blind och döv, och har en massa tur.

ICA är ganska dyrt, men ligger centralt och i samma byggnad som systemet. Vill man se staden (såvitt man inte vill bespara sig dom tio minutrarna) så kan man vandra till Konsum. Går man in där så kan man höra introt till ?Baba O?Reiley? (även kallad ?Teenage Wasteland?) med The Who. Om inte så måste man lämna staden så snart som möjligt.

Privatfesterna är inte många, och dom som finns står oftast under ansvar av en fjortispojke eller flicka. Om man är på bittert humör så är det ett utmärkt tillfälle att lämna sin signatur i stil med att sno dvd-filmer eller spy ner toaletten/trappuppgången.

Står du inför valet mellan Sollefteå och Kramfors så välj Sollefteå. Jobbigt med sovplats, men klart behagligare atmosfär och du behöver inte vara rädd för att få ett kickersgäng runt dig. Men gillar du kickers så åk till Kramfors. Oftast har dom blivit slagna som barn, så du kan om du är listig lura av dom mycket sprit och respekt. Att få respekt i Sollefteå går nästan inte, för det finns ingen att basera sin respekt på. Såvitt du inte är en byggarbetare. Dom är bra fet dom.

Tillägg

Det finns massor av småbyggder i Sollefteå. Samtliga är vidriga platser. Utom Näsåker dagarna under Urkult.


Breven från fansen lät sig inte väntas

mio: hahahhahahhahahah, jag dör! sjukt fel beskrivning av byn :) dags för ett nytt besök så ska jag visa er massa gött!

hahahhahahahhahahah!!!

LG2S: Vi åker ju dit varje år för Urkult! Och för varje år blir pizzan på kinarestaurangen gråare och gråare.