Schwarzenegger, Arnold


Arne är antagligen den mest underskattade skådisen genom tiderna. Många ser inte hans talang bakom alla muskler och österikisk brytning. Men även "Arre" (Alltså Arnold Schwarzenegger menar jag då) har en känslig konstnärssida bakom sina svällande "murrer" (Slangord för muskler menar jag då)
Se bara på Collateral Damage där han gråter.

Det många vet är att han är führer över Californien. Det gör han bra och när många säger att det är otroligt att en b-actionskådis från Österike kan hamna i en sån maktposition så spänner jag korpgluggarna i dem och säger att "det faktiskt är lika logiskt som att en tysk konstnärsstudent med en underlig relation till sin far, kommer till makten, och se så bra det gick då". Sen ler jag och sjunker sakta ner i ett hav av lera.

En gång i tiden var Arnold ingen annan än Mr Universe. Det tyckte han var roligt och han log då mycket. Sen kom Hollywood och förstörde allt. Arnold började hänga med Bruce och gick allt mer ner sig träsket. Vilket träsk det var vet inte ens forskare vid uppsala universitet svaret på.
LG2S vet men väljer att knipa igen truten.


Arnold pekar och säger "If I become president I will eat some spag"