Saker som Banksy tror att ni tror..


..att livet går ut på (och som hen inte håller med om).

Banksy tror att ni tror att livet går ut på att sova. Slösa bort livet och aldrig ta tjack och aldrig vara vaken hela natten och snacka om konst.

Banksy tror att ni tror att livet går ut på att sitta på toa. Tänk all tid pöbeln slösar på att gå på shotta när de kunnat väcka tankar i folks medvetanden istället.

Banksy tror att ni tror att livet går ut på att jobba. Banksy förstår inte varför alla slösar bort sin tid på att lägga rör eller byta dropp som ett jävla får, när man istället kan spraya stenciler och bo i konstkollektiv.

Banksy tror att ni tror att livet går ut på att konsumera grejer och mat. Banksy hatar att ni bara går ut och köper mp3-spelare och purjolök för lönen, när ni kan lägga den på cigg och cafébesök.

Banksy tror att ni tror att livet går ut på att dö. Folk ligger på kyrkogården som en del av den globala kristna konspirationen. Banksy vill få ett slut på det här!

Banksy tror att ni tror att livet går ut på att kriga. Banksy tycker ni ska sluta fred istället. Fred är bättre än krig!

Banksy tror att ni tror att livet går ut på att bomba en stackars flicka i blommig klänning. Men livet går ut på att spraya stenciler av en stackars flicka i blommig klänning som blir bombad.

Banksy tror att ni tror att livet går ut på skylla, mer specifikt på dagens ungdom. Ni tror att dagens ungdom har sprayat stenciler på kommunala väggar, men dagens ungdom är oskyldig, det är Banksy som gjort det. Hen tänker spraya en stencil där dagens ungdom inte får äran. Som föreställer dagens ungdom på sofflocket, medan Banksy är ute och räddar världen.

Gästartikel av någon som väljer att kalla sig Banksy.