Utrota ALLA djur


Tänk om det fanns en akut anledning till att utrota alla djur. Bra! Då tar du fram denna lista och kör igång. Fort innan anledningen försvinner eller sluta kännas lika akut.

I vilken ordning hoppas ni att jordens djur blir utrotade?


1. Männniskor
Djurens djur! Skogens konungs konung och kung av kungen i djungeln.
Människan är ett vidrigt kräk på det stora hela. Vi utrotar dom först av allt, helst redan igår!!
Spara 1 människa(dig) annars blir det ingen fortsatt utrotning.

2. Vildsvin
Gurra hatar vildsvin. Gurra G? Näe, P!
Vildsvin utrotar man lättast på dagen. Lasta alla sovande vildsvin på en helikopter och släpp dom sedan från himmelska höjder.

3. Delfiner

On the planet Earth, man had always assumed that he was more intelligent than dolphins because he had achieved so much — the wheel, New York, wars and so on — whilst all the dolphins had ever done was muck about in the water having a good time. But conversely, the dolphins had always believed that they were far more intelligent than man — for precisely the same reasons.


Snacka om att insistera på sig själva. Sånt brukar leda till omedelbar utrotning.

4. Kossorna
Det värsta med kossorna är… att dom har mage!!!! 😠
UTROTA!

5. Myggor
Skogens svar på Eminem. Vi på LG2S kan bara säga: Stick!
Men tänk om du hade fötts till mygga. Då kanske du också skulle vara fruktansvärt hemsk. Som du redan är. Hehe. Grattis, du är nu DISSAD av dina idoler på LG2S. Värre kan det inte bli.
Så utrota myggen innan dom utrotar dig.

6. Tvivelaktiga däggdjur
Tvivelaktiga däggdjur duger inte mycket till.
Exempel på däggdjur som inte duger mycket till: Panda, schimpans, jaguar, Yoshi.
Exempel på däggdjur som är roliga: Iller, bäver, lämmel och hermelin.

7. Dinosaurer & Ventiler … förlåt, menar Reptiler
Alla drömmer om att kräla långsamt och äta skalbaggar, ägg och smuts. Är det avundsjuka som får mig att vilja avliva dessa scaledjur?
Se dem i ögonen och väs, lägg sedan frätande gift på deras slemmiga fjäll.

8. Höns
Hönsgårdens svar på Reptiler. Ge varje höna ett namn innan du avfyrar din hönsstudsare mot deras fragila kroppar. Det ska dom ha.

9. Fiskar och andra intelligenta arter
Man säger ju hal som en ål men detta är löjligt. Om man provar fånga alla fiskar med händerna så märker man att ålen är relativt enkel eftersom den är lång och tung och blir ett enkelt offer för tyngdkraften och råbandsknopen.
Mört och abbarrn har muskler och saknar friktion, det kommer ta hela dagen bara för att rensa 1 enda sjö. Istället gör du ett hål eller grop på botten och släpper ut allt vatten, slurp! "Har ni hört talas om badkar?", säger du men dessa intelligenta djur har aldrig hört.

10. Insekter och andra sekter
LG2S är ju en sekt. Vi har inget särskilt emot att bli utrotade. Waybackmachine har redan arkiverat alla våra dåraktiga ord.
Insekter finns det tusentals av i denna värd. Och flera hundra sorters!! Dom bor i insektsbon. Gå dit på natten och stryp dom innan dom vaknar.

11. Pålitliga däggdjur
Pingviner är pålitliga men jag har för mig att dom lägger ägg. För övriga djurarter så är det på personbasis. Vissa brunbjörnar ger dig en tass, andra biter av din ryggrad.

12. Fåglar
Fåglar trivs bäst i massgrav. Gräv en grop, söv alla fåglar, lägg dom i gropen, gräv igen, cementera, plantera och avancera. Det här är enklare än det låter.

13. Andar
                      

Allra sist. Dig
Suicide is painless
It brings on many changes


Grattis! Nu har du utrota alla djur.


Om jag har missat någon djurgrupp så ska dom överleva. Det spelar ingen roll för jag är människa och inte mer värd än ett vildsvin. Jag tror att svampar kan tänka men inte mycket mer än så. Jag har aldrig sett en svamp njuta; poppa popcorn, sova över, gå på tivoli. Ej heller förstår jag det konstnärliga värdet i deras patetiska existens.
Konsten skapas i din egen hjärna när du konsumerar svampen, drogor är bra på det viset, du borde alltid knarka, det är LG2S enda tips för verkligheten och fantasin.