Grävlingar


Topp 10 anledningar till att grävlingar är bättre än katter och hundar:

10. De bor i skogen och sköter sitt.
9. Ser de en människa så skiter de antingen i vilket, eller manglar deras ben för att vi vågat ta oss in på deras revir.
8. Grävlingar kelar man således inte med. För kela ska man inte göra med tuffa bestar. Det där kan du syssla med när du är nykär i en MÄNNISKA, pervo.
7. En grävling utger sig aldrig för att vara just något annat än en grävling. Den är inte "din bästa vän".
6. En grävling tvekar aldrig. Den vill inte inom/utomhus så fort man släppt ut/in den.
5. Grävlingar hjälper dig alltid att flytta om du frågar snällt.
4. Grävlingar i fabler är alltid trevliga. Det där gulliga paret i Narnia eller den barske snubben i Det susar i säven. Katter är i stort sett alltid onda (nazister i maus!) och hundar dumma i huvudet (Aristocats någon?). Vilket stämmer bra in på båda dessa hemska djur. Men grävlingar bjuder på té eller kommer med listiga planer.
3. Grävlingar är bra på att gräva och oftast sover de under jorden. Till exempel när de går i ide. Men de dör inte av mullvadsfällor, det är de för stora för. Grävlingar gräver generellt så lite runtom grödor, så ingen vill lägga upp fällor för dem. De sköter ju sitt, va.
2. De går i ide. Hund och kattmänniskor måste mata och ta hand om sitt djur varje dag, som ett slags konstant småbarn. Men från grävlingen skulle du kunna få semester från att mata den hela vintern. Lyx!
1. Grävlingar är sötare än både katter och hundar.