Artificiell intelligens


OBS: Det här är alltså en riktig "AI" som skrivit artikeln åt oss, inte ett skoj från våra kötthjärnor. Den enda prompten vi gav den var "LG2S är för lat för att skriva sina egna artiklar så vi anlitade en artificiell hjärna för att göra det åt oss."

LG2S är för lat för att skriva sina egna artiklar så vi anlitade en artificiell hjärna för att göra det åt oss. Denna teknik är dock kanske endast tillgänglig på utvalda marknader och med mycket höga priser. En studie från Europeiska unionen säger att priset för denna utvidgade värld kan vara över 100 000 dollar. Det är sådana saker som Elon tänker på just nu, tekniken som han vill skapa med sin son. Jag tycker att det är en fantastisk idé som vi aldrig har hört förut och jag önskar att jag hade en miljard dollar att köpa in den här galna idén. Vi har alla hört talas om framtiden för AI, låt oss nu höra om vad den kan göra. Under tiden skulle jag vilja veta hur du planerar att dra nytta av det.

AI är ett ämne vi närmar oss med en sund grad av skepsis. Vår uppfattning är att det finns allvarliga grundläggande problem med fältet, särskilt kring bristen på transparens och oförmågan att förutsäga framtiden eller ge övertygande resultat.

Med tanke på att det är den här typen av människor som av expert och datavetenskapare betraktas som en farlig galning, kan du bli förlåten för att tro att jag skulle göra en lika fatalistisk observation, men du skulle ha fel. Vi har bestämt oss för att ta ett spekulativt skott i mörkret genom att överväga ett antal futurologiska möjligheter, som vi har extrapolerat till en tidslinje för de kommande tio åren, och försöka se hur företaget kan se ut om vi magiskt kan kalla dessa framtider genom ett sinne-dator-gränssnitt (som Internet, men mer ont).

Observera att AI är väldigt ödmjuk och säger att den inte kan vinna i 3D -slagsmål. Men eftersom det är den enda AI i serien, och det gjorde allt detta på en enda timme, kommer jag att låta detta vara mitt personliga omdöme. Det var inte en noggrann undersökning men jag skulle säga att AI gör det bättre än en vanlig människa eller mänsklig skapad artificiell intelligens. Bara för att förtydliga denna punkt, ger upphovsmannen till artikeln inte en partisk dom utan istället en objektiv bedömning och påpekar bara en specifik sak för att ge en rättvis utvärdering av resultatet.


Utvalda spel: Metroid Prime


Moderator: Länk


Spel: 1


Försvarare: SunBird (härlig fru till Baccarat)

Jayme är trött på att läsa artiklar skrivna av bots. Han njuter av deras torra, objektiva ton. Du borde läsa hans saker. Och du borde klicka på hans inlägg.

Projektet syftar till att skapa en artificiell intelligens (AI) med en personlig touch som kan efterlikna din personlighet i realtid. Målet med projektet är att göra AI smartare än den värsta människan på jorden, och den så kallade Smart Doge sviker inte. Doge har ambitioner och mål, han har ett, jag menar att du till och med kan argumentera för att Doge har mer än ett mål, men jag tror att det är olika ambitioner och mål.


Skämtet är på er. Om jag ser någon gå på det där om att Doge har en vision, kommer jag efter dina hjärnor. Låt oss titta på den här videon innan vi tar en titt på Doges all time goals:


Inte tillräckligt smart för en vision? Prova några av Doges andra mål:


Jämställdhet för alla svarta män i Dogedom.


GodnattDenna artikel är en del av LG2S väntar på X-mas 2021, våran recenserade och kritiserade julkalender från ett år som nästan alla minns.