Gräv Bort Inlandet


Glöm kriget mellan Norrland och Skåne. Strunta i Sverige vs Danmark. Skit i konflikten mellan Ytterlännässkolan och Ådalsskolan. Nu finns det en större, mer episk variant av konflikt i vårt avlånga land. Just det.. avlångt. Kanske inte tillräckligt avlångt om du frågar oss.

För har ni tänkt på att dalmasar luktar hö. Är det inte underligt hur jämtlänningar alltid begår brott? När såg ni sist en härjedaling som inte roffade åt sig? Mm just det.
Samtidigt sitter vi här ute vid kusten. Vi snälla. Fiskar strömming som matar hela Sverige. Bygger Finlandsbåtar, det finaste vi har. Upprättar Birka, och sen som om det inte vore nog så upprättar vi Stockholm. Och allt det här snyltar inlandet på. Har ni sett besökssiffrorna på Gröna Lund? 50% är värmlänningar! Varje år exporterar vi miljoner naturesurser inåt landet. Strömming, lax, säl, havsabborre. Allt detta medan Kungen och Silvia i vårt eget hemland inte ens får jaga varg och ställa på middagsbordet. Det får vara nog nu! Inländarna måste bort!

Varje år ska vi ses längst inlandsgränsen och gräva bort lite i taget. #grävbortinlandet
Från Norrbotten i norr till Östgötaslätten i öster ska vi gräva bort denna böld på den svenska ryggen. "Vi ska se ut som Norge fast omvänt" säger en äkta Ångermanlänning.

E-4an 4-Ever!