Pornografi för den okräsne #2 - Cybertech


Nu finns ju internet! Vafan. När vi skrev förra artikeln då visste vi inte att man kunde koppla ihop datorer. Nu när vi fått låna dator på bibblan så har vi märkt att det finns naket överallt! Här kommer den uppdaterade listan.

Lube your tube
På youtube kan man verkligen få stånd. Logga in med googlekontot och bekräfta att du är 18. Då kommer du få bikinis, shorts och sportbh. Sök på “yoga help vegan” Ingen är naken men alla är snygga. Använd ditt hjärnfilter för att ta bort plaggen.

Twitching women
Om du inte vill kolla på färdiginspelad porr så kan du få det live i din egen skärm så det händer på riktigt medan du drar ner gylfen. Det är bara att gå in på twitch dot cum och söka på “life advice for women” så kommer du få en snygg tjej som snackar dig till sömns.

Tweet me up
Vem vet! Det kanske finns någon som vill skicka en muffpic om du frågar på twitter????

Sit on my facebook
Fejan har i särklass flest kvinnor i världen. Bli vän med alla dina vänners kollegor. Spamma “snälla ta hand om mig” till alla med en tjej som profilbild. När de kommer hem till dig för att ta hand om, så flaunta härligheten och hoppas på en riktigt ohemsk reaktion.

Gam3rg1rl_hela_helgen
Har du hört om League of Legends och Overwatch? Proppat med skitsnygga avatars! Spela som Diva och gör juckrörelser mot Bastion. Låtsas att du är Bastion för det är en pojkrobot. Nästa gång, slå igång LoL. Spela som Rammus och så fort du ser en tjejkaraktär så gör juckrörelser. Du kommer att kallas för fag och noob av 12-åringar, men är inte det lite spännande?

Kattfisken
Såklart! Att ragga på internet är nästan omöjligt. Men gör då såhär. Skaffa tinder. Googla fram en bild på Pamela Andersson, den snyggaste tjejen. Lägg ut en profil där du är Pamela Andersson, känd skådespelare och filantrop. Locka till dig killar från alla världens hörn. Skriv att du vill ha s.e.x med dem. Bestäm träff. Ring Pamela Andersson och säg att hon har en dejt på g. Killen och Pamela har en fin dejt och när de går hem till honom för lite “over night loving” så filmar du allt. Du har nu gratis porr!

Grind my gears
En kille är nästan en tjej. Skaffa Grinder, appen för homos. Ta foton i dina mest smickrande vinklar. Berätta om dig själv på ett positivt sätt. När du får napp så tar du med killen på dejt. Berätta om vad du brinner för utan att bli för långdragen. Ställ mycket frågor. Ställ mycket följdfrågor. Dra en dråplig anekdot för att visa att du är sårbar och relaterbar. Ni går hem till honom och älskar hela natten. Några månader senare flyttar ni ihop. Några år senare gifter ni er. Filma hela bröllopsnatten. Du har nu gratis porr.