#LG2S @ DISCORD


Ja tiderna går. Quakenet finns kvar och även vår irc-kanal. Men LG2S älskar förändring så vi är alltid "nere med kidzen". Vi tjattrar på Tiktok. Vi mopsar på Snapchat. Vi "lulzar" på ungdomsappen insta-gram. Men främst hittar du oss på discord där vi pekar finger och visar stjärten för äldre män. Eller vänta nu, nu är ju vi de äldre männen. Barnen får visa stjärten för oss!

På vår discord kan man:
- Fråga milq hur man gör för att bli reporter.
- Fråga 2 hur han använder slidan.
- Fråga seb hur han håller dödslängtan stången.
- Posta bilder på sexiga myror.
- Spela dina favoritlåtar från 60- och 70-tal.
- Skicka en snygg bild på din pojkstjärt.

Men är du en sån där gammal millenial som bara använder irc? Oroa dig inte! Våra systemutvecklare har kopplat ihop irc, klotterplanket och discord. Du kan tillome använda klottris som du vill vara riktigt indie.

Jag undrar hur länge den här artikeln är aktuell. Snart chattar man väl i någon ny tjänst. Typ Rabba Rabba. En app där äldre män kommunicerar enbart med hjälp av bilder på pojkstjärtar. En brun pojkstjärt betyder "hej" och en rosa betyder "vad ska du göra i helgen?"

Måste man använda pojkstjärt om det bara är färgen som är den kommunikativa faktorn? Ja om man ändå kan välja så använder man helst något förbjudet och runt. Alla som försöker kommunicera i Rabba Rabba med hjälp av bara färger kommer att bli permabannade. Fan nu låter det som att Rabba Rabba är vår produkt. HÄRMED lanserar LG2S Rabba Rabba! Chattingprogrammet som ska ta över efter FB Messenger. Snart skickar alla bruna, gula, röda och rosa pojkstjärtar till varandra.
Röd = A/S/L?
Gul = Vad heter du på helgon?

https://discord.gg/nfEdSEZ