Tid


Tid är pengar brukar man säga. Vilket dravel. Pengar är inte i närheten av tid när det kommer till valutor. Pengar är i samma liga som ved eller bensin möjligen. "Eller benzo!", ropar milq.
Det är grejer som kan vara bra att ha i vardagen men inget kommer i närheten av vikten att disponera sin tid.

Man har exakt 100 000 timmar på sig att leva. Varken mer eller mindre. Den tiden ska fördelas mellan sovning, knullning, skrattning och mördande. Pengar och ved däremot kan du ha hur mycket som helst av. Typ en miljard. Där går gränsen. "Och benzon!", ropar milq. Tid får du däremot alltid alltid slut på. Sen är du död och alla kommer på din begravning.

Så vad jag vill säga är att om det står mellan att tjäna femti tusen och att ha femti tusen timmar till övers så ska du välja tiden. Tänk dig. Sitta på en jävla playa och bara suga i dig gratisdrinkar eller jobba på Samhall. Vad väljer du? Vi på LG2S väljer playan för fan.

Så nästa gång din mamma vill att du blir läkare så säg bara "Nej mama, kolla på LG2S artikel-id 1900 nånting och se hur dåligt det är med pengar! Jag tänker åka till Playa del Sol och sippa gratisdrinkar resten av mitt liv! hej då! eller vänta taxin går om femtio minuter men sen är det hej då!"
"Vadå gratisdrinkar? Drinkar kostar väl pengar även i Playa del Sol?" svarar mamma.
LG2S sticker in huvudet genom fönstret och svarar: "Det är det här som är problemet med samhället! Ingen pallar kämpa och knega på och tjata på sin pappa om att han ska betala. Alla bara ger upp, skaffar ett jobb på Samhall och lever skitliv. Men ni måste resa er kamrat! Ställa er upp i kampen mot er farsas revisor och få era slantar på kontot resten av livet! Sen är det bara att hoppa i taxin, åka till arlanda och spendera sin tid LG2S-stylie. Härlig luff på er!"

Summa sumarum, slösa inte bort ert liv på Samhall. Våga fråga farra om parra!

Justja den artikeln handlade om tid. Jamen det är viktigt att hålla tiden om du vill hinna till bussen. Och om du har stämt träff med någon så kan det vara snällt om du dyker upp i tid så slipper personen frysa utanför Domus. LG2S bästa tips är klocka och almenacka. Välkommen till framtiden.