Myntkonspirationen


Ni kommer inte tro oss. Ni kommer håna och flo oss. Men det finns en konspiration i staten och alla bolag som ni måste känna till. SKF, SCAN, AFA, AGA, BOFORS, SAAB, ICA, alla är med på det!

Vår stadsminister Fredrik Reinfeldt är den som startade hela konspirationen. Han ringde SCANS mamma och sa att han ville tjäna mer pengar. Han ville köpa in sig i sig i några perukbolag. Få gratis hår året om.

Iallfall, det finns enkronan, tioöret, femkronan och tiolappen. Men visste ni att det är omöjligt att köpa en Piggelin med jämna pengar? Kostar sex spänn våren 2004 när denna artikel skrivs. Sex kronor! Det var så jävla mycket pengar. Man var glad när den kostade fyra. För då fick man två Bugg på köpet när man hade en femkrona. Men sen höjde de till fem kronor och man fick vara utan Bugg. Förutom på dansgolvet. Shoutout till alla mina danspojkar där ute. Våga Stuffa! Sluta luffa! Nä gör inte det.

Ok man köpte att det kostade en jämn femkrona att köpa päronkärlek i isform. Men vafan hände typ år 2000. Jo Y2K-viruset spreds som ett virus över jorden och plötsligt utan att fråga oss så kostade en Piggelin sex kronor! Hur i helvete ska man köpa en sån för en femma om den inte kostar så mycket? Den kostar mer! Som vi just skrev här!

Så nu kommer Göran Reinfeldt in i bilden. Han har ringt till ICA och AFA och sagt att de ska höja priset på alla Piggelins. Så AFA höjde priset på Café 44 och hela Sverige bara köpte det! Glassen alltså! Köpte de! FÖR SEX KRONOR! DEN KOSTADE JU FEM!

Ajaj. Över till reporter milq.
Ja tänk då att du gör såhär. Du är ett litet barn. Du tänker vad gott det ska bli med fyra Piggelin, för du har sexton kronor. Du tänker den som spar han har! Du tänker när jag blir gammal så ska jag köpa fyra Piggelins. Gör då såhär, stoppa sexton kronor i en spargris. Gå i lillskola, mellanskola, högskola, gymnasium, yrkesliv. Sedan krossar du spargrisen och belönar dig själv med fyra Piggelin. Konspiration över! Men du fick bara en Piggelin för dina pensionspengar! För nu år 6020 kostar den 20 kronor! Förstår ni nu?? Du plockar ner din inramade Fredrik Reinfeldt-foto från väggen vid våningsängen. Du ångrar allt du röstat. Alltid blått alltid vått. Mellan benen på alla bojs som dricker Piggelinsaft vill säga. Det är ju så gott med Piggelin.

Café 44 borde släppa en ny Piggelinsmak som heter Biggelin och är superstor så man får mer godis för pengarna. Det är dåligt för dem men bra för oss. Då kanske vi kan förlåta det svek moderaterna, MP, SAS och SCANDIC HOTELS har begått mot oss.