Självhånartrollning


LG2S har redan skrivit en artikel om troll, trolling och Trollmor. Detta är en spinnoff på den grejen. Som ni kunde läsa i artiklarna om troll och mäsk så är ett troll på internet någon som busar med andra människor.

Ett självhånartroll är någon som busar med andra människor på internet på sin egen bekostnad.

Exempel, du sitter i Helgonplankets Ensamma Hjärtan-chatt och snackar med fula killar och snygga tjejer. Det är inget fel på att söka kärleken, eller bara sällskap, på internet.

Du snackar om hur skönt det är med cigariller med någon stackars ensam admin. Då inflikar användare milq:
"Om det är så coolt att röka. Varför gav gud dig lungor?"
Du reagerar direkt. Är det något du inte gillar är det när kristna lägger sig i dina angelägenheter: "Haha gud finns inte hörru!"
Milq svarar snabbt, "Du jag ska ta och leta upp din kyrka och berätta för din fastor hur du känner. Lär bli 'ganska' straffad".
Du är inte ens medlem i kyrkan. Du gick ur förra året och berättar gärna om det i helgons galna religionsforum. Där slängs det alltid käft på lördagkvällarna. Du fortsätter håna "HAHA jag är inte ens med i kyrkan din loser! Du = Fail"
"Om inte Gud finns varför finns det regnbågar i så fall? Vetenskapen kan inte bevisa att de finns." fortsätter milq.


Nu förstår ni vad som händer. milq spelar bara kristen dumskalle för att det är kul när folk hakar på och det är kul när man är dum på ett konstigt sätt. Det är svårt att exemplifiera självhåningstrollning. Du måste skriva från hjärtat. Målet är att ha roligt givetvis. Men vägen dit kan bestå av att t.ex få andra att känna att de är smartare än dig och visa sin fula sida genom att agera översittare och bezzerweisier.

Du kan också skapa en användare på sociala nätverk där du beskriver dig på ointelligenta och fåniga sätt och sedan ta kontakt med folk. Vi har testat med emokid, kentkid och vitmaktkid. Alla tre väldigt framgångs rika.

Det är nämligen roligare att busa är man inte är elak. Driv med dig själv och ha lika kul som om du drev med en inuit (sydamerikansk krigare, för er som inte vet).