Heineken på fat


Heineken på fat

Det finns många saker tjejer gillar. Tjejer är en ras som älskar, medan killar är en art som hatar. Saker som en brukar säga att tjejer gillar är:
- Färgen rosa
- Hästar
- Tyl
- Dockor
- Utseenden
och framförallt
- Heineken på fat

LG2S vill inte vara den som står i täten för generaliseringar bland könen, men är det något man kan med säkerhet säga att alla tjejer är som tokiga i, är det Heineken på fat.

Anekdot: Vi var på Vapiano och drog i oss varsin lyxpizza. Inte lika god som slafspizzan på Hägersten Pizzeria, men sällskapet var gott och peston smakade salt. Två killar skulle till baren och beställa en eftermatenbäppa. De frågar sina respektiva tjejsällskap vad de vill ha. Båda svarar bestämt och girigt, "Heineken på fat".

Vi tror att detta kan vara den enda saken som stämmer för samtliga tjejer. Även människor som identifierar sig som tjejer eller byter kön till tjejer via ingrepp, gillar automagiskt Heineken på fat.

Citat:

"Heineken på fat räddade mitt liv. Jag kommer från gatan och vet allt om att inte ha tillgång till Heineken, speciellt på fat."
/Hanna - Ledare för Centerpartiet MC Sweden

"Ingen borde vara ifrån Heineken på fat för länge. Jag har försökt med weed och booze men det är långt ifrån samma sak."
/Annelie, Landstingsfullmäktige i Kil Kommun

"Heineken på fat fick mig att sluta bråka med mörkhyade."
/Kidkillermachine, Ägare av Google Industries - Kid edition