LG2S urhistoria


Det är skitviktigt att ni läser LG2S Historia. Där hittar ni alla häftiga grejer som Milq & Co faktiskt pysslat fram genom åren.

68 000 år före x-mas
Apfolkets folk hittar på sätt att katalogisera olika viktiga saker för att kunna överleva och andra sköna apgrejer.
Till exempel hamnar stenen, pinnen och kniven under kategorin "vapen (och andra runda och raka saker)". Endast tre andra kategorier fanns;
- Farliga saker
- Top 3 Classmates
- Bubbaklubba (konsten att snacka coolt)
.

30 000 år före x-mas.
Människan uppfinns av LG2S forskarlag som ännu idag är ett gäng babianer i labbrock. Husguden Seb föds ungefär nu. LG2S nedtecknas på mediet "bergvägg" och många har problem att ta det med sig. Paleo-kosten är större än någonsin, redaktionen har skitvackra kroppar.

4000 år före x-mas
Redaktionen börjar referera till sig själv som "Redis". Artikeln Willis, Bruce skrivs.

2500 år före x-mas
LG2S Corp bygger femkantiga hus i dagens Egypten. Ett internskämt som spårade ur. Planerna finns på att måla dem turkosa, men någon sticker med alla israeliska slavar *blänger på Moses*

500 år före x-mas
I Alexandria upprättas ett ställe för att ha alla artiklar på. Stället blir några hundra år senare ett bibliotek. Alla buar för ingen får betala sin bokmoms längre.
Nu finns fem kategorier:
- Femkantiga saker
- Top 3 Classmates
- Kultur
- Gurra G
- Uppfinningar


300 år före x-mas
Folk får dille på demokrati. En variant av lagstadgad yttrandefrihet ser dagens ljus. Kategorierna "Förlustelser" och "Kroppen" tillkommer. Samtliga i redis tar sig en 15-årig pojke som fästman och alla verkar helt okej med det.

X-mas
LG2S hade inget med Jesus att göra. Trots alla rykten.
Redis flyttar upp till Sverige. Det är rätt tomt och dött på helgerna och alla röstar tyvärr på SD.

900 år efter x-mas
Luffarna beger sig ut i världen med hjälp av skepp. De rövar allt de kommer åt och sånt de kan behöva. Kategorin Femkantiga saker byts ut mot Coola båtar.
Artikeln om Snake Eyes skrivs i första upplaga, och kommer därefter att skrivas om i runt åttatusen versioner.

1300 år efter x-mas
LG2S ligger nere och därför pesten.

1600 år efter nyår nej nej x-mas
Kategorin om konst är större än någonsin. Kategorin Geografi tillkommer. Det börjar bli ute att vara kristen. Redis kändispolare Jesus drar en lättad suck.

1800 år efter x-mas
LG2S som hemsida ser dagens ljus. Dock är det fortfarande bara Luffarna som har tillgång till internet.

Och sen vet många av er hur det gick. Och vill ni veta hur det kommer att gå för luffarna så slå igång den där Highwayman med en massa olika countryartister, inte den där nya med Hoffmaestro, utan den där med Johnny C. Nu tänker jag att den här artikeln läses runt 2010-talet, men om du är en robot från flera skrilljarder år efter x-mas så fanns det en grej som hette musik och folk som hette musikanter, och deras största uppgift var att sammanställa krönikor om oss luffare i zå kallade låtar, men det är en helt annan historia.