Nyårsdagen


En fantastisk dag är just den första januari. Det är den mest ångestladdade dagen sammanlagt på hela jorden. Vi på LG2S är ju varken för eller emot något. Förutom negrer, bögar och judar, där har vi tagit ställning.

...

HUR SOM HELST! Mest ångestladdade dagen. Varför? För att folk super. Att vara full är jättekul, och ofta gör folk helt knäppa saker. På nyårsafton LÄR det vara flest personer i världen som super under samma tidsperiod samtidigt. Det kan man till exempel se om man läser artikeln om nyår. Det betyder att vanligt folk gör sammanlagt flest dumheter under nyårsdygnet, runtom i världen. Vilket leder till att flest människor i världen, på nyårsdagen borde ångra en hel del fasansfulla eller bara smått pinsamma saker de gjort.

Tänk, imorgon (under skrivande stund är det nyårsafton 2009) kommer tusentals människor sitta med en förbannat påtaglig baksmälla och veta att de mördade någon i fylledimman. Tusentals människor kommer att sitta i häkte, ännu fler kommer att vakna sönderslagna efter att ha fått spö. Kort och gott, miljoner människor kommer att vakna med ångest.

Anledningen då till att nyårsdagen är en så fantastisk dag, är att även om det nu är miljoner människor som vaknar efter att varit otrogna och så vidare, så är det många många fler som vaknar bakis, stönar lite och minns vilken fantastiskt härlig nyår de hade.