En mysig hemmakväll


Då och då i en människas liv måste man stanna upp, ställa ifrån sig vodkan och bara ta det lugnt. Och då menar vi inte att du tar det lugnt som du gör när du är aspackad, det vill säga det är lugnt om du dör eller bryter ryggen. Vi menar att man måste ta en kväll för sig själv eller med andra och göra väldigt lugna och sansade saker. Dessa gör man bäst i soffor, så om du inte har några, gå ut och rota.

Det finns tre vrålviktiga komponenter för en mysig hemmakväll. Varav en av dem är dessa:

1) Mat
Mat kan vara allt från gurka till tomat. The store is the limit. Till mat hör att du köper must. Det är ett måste, som man brukar säga. Vin är också viktigt. Men det är ju skitbra om man tillagar en potgrat eller köper massor av chips och dipp. Då kan man glufsa. Det är viktigt att man glufsar på sin mysiga hemmakväll.

2) Film
Nu tänker många att film är ju något väldigt onödigt, om man nu inte skulle gilla film, eller ha annat för sig. Men nä, man kan aldrig få för mycket film, ni har fel. Monopol, till exempel. Spelet som ingen spelar klart och som handlar, overkligt nog, om att köpa upp alla fastigheter på en hel gata. På flera gator! Och sen bygga om alla byggnader på gatorna till hotell eller fabrik. En hel gata med hotell!? Är kapitalister galna!?
Mitt argument för att film är så viktigt, bygger alltså på att sällskapspelet Monopol är overkligt.

3) Glidmedel
Oavsett om du är själv, med dina vänner eller din käresta så är glidmedel dödsviktigt i din personliga myskväll. Många myskvällar slutar med sex nämligen. Är du själv så vet du ju vad du ska göra. Man kan inte alltid använda sina tårar som glidmedel. Är du med en annan vet du vad du ska göra. Du kan inte alltid använda hans/hennes tårar som glidmedel. Är du med vänner vet du nog inte alls vad du ska göra. Vi vet, du ska brottas så klart. Alla glada kamrater brottas med varandra, och såhär på myskvällen behöver brottningen extra spice. Därav glidmedel. En galen afton för hela familjen. Sen slutar också det med sex. Usch. Pinsamt dagen efter.