Gratis i Stockholm


Ofta när man drar förbi den kungliga huvudstaden på luffen så möts man av ett stort problem. Nämligen att allt kostar pengar, och många åtgärder har vidtagits för att du absolut inte ska kunna komma undan gratis.

Redan nu kan jag ju säga att Gratis i Stockholm inte sysslar med att berätta var du får gratis krubb eller kvart, vilket brukar vara det viktigaste på luffen (efter att få hångla med en kändis). De pysslar istället med något som kan vara bra när pengarna och humöret tryter efter att ha liftat från Haparanda, nämligen främst underhållning. Det kan vara allt från att kolla på uppretade bin i bur till att se Tuva Novotny skälla skiten ur någon stackars jäkel.

Går man med i deras Facebookgrupp så får man nyheter för kommande datum så att man alltid har sin personliga gratiskalender fullbokad.

Nej men om du och dina vänner befinner er i Stockholm, vare sig ni bor här eller ej, så kolla in gratisistockholm.nu och se tjusningen med gratis underhållning. Jag menar tuppfäktning må vara gratis, men man tröttnar så fort.