Modebloggerskor


Japp ni läser rätt, detta är alltså inte en artikel om manliga modebloggare, utan enbart kvinnliga. Penis beivras, kissemurra lyfts till skyarna.

En modebloggerska är en tjej som tycker att hon har rätt okej koll på vad som gubbarna i södra Europa tycker att vi i norra Europa ska ha på oss. Det kan vara en skarf eller en gammal hund. Hur som helst så visste inte LG2S så mycket mer än så om ämnet, så vi begav oss ut i modebloggerskarymden för att få svar. Första stoppet: Google. Sökord: Modeblogg.

Den första jag snubblar över är http://colorelle.blogg.se/ och det enda jag kan tänka på under hela min vistelse är hur enorm bloggtjejens haka är. Kolla själv, man sitter helt stum och utforskar varje millimeter av hennes nedre ansiktsregion. Hur fan tar hon på sig munskyddet på morgnarna?

Nästa blogg kommer från http://kathe.blogg.se/ och Käthe, som hon heter, har tydligen börjat blogga hos Amelia, tidningen alltså. Jag tar mig vidare dit. Här hittar jag en presentation av just Käthe som lyder: "Jag heter Käthe Nilsson och är en 35-årig skånetjej"... SKÅNE!? Nej usch, vi kollar vidare.

Nästa populära blogg är Marias modeblogg eller http://modeblogg.adnic.com som den också kallas. Den handlar knappt om mode utan mer om Maria. Här eftersöker man det senaste inom kläder och smink och vad får man? Någon brutta med lugg som pratar om sin pojkvän. Och modebloggning som brukade stå för något! Ett hederskodex! En ed! En jävla fråga om respekt!

http://mode.chic.se/ är nog bäst för de huserar med underbart slanka tjejer som dessa:

Mmm knotor.. rawr!

Till sist har vi http://www.lolitas.se/ som är den enda bloggen jag hittade som faktiskt var helt okej. Men nu blir jag subjektiv.

Och nu tänker ni, varför skriver han inte något dräpande om det där blonda borgarvåpet som blivit så populär att hata? Jo för att jag tänker inte ens nämna hennes namn. Jag vill inte ge hennes efterblivna blogg fler hits än den redan har. Jag vill att hon ska glömmas bort. Jag vill slå henne över munnen med en glasflaska. Jag vill andas rök!