Skeda


Det vackraste två människor kan göra är just att skeda. Då lägger man sig som SS-symbolen och bara njuter. En basic skedning består av två komponenter, little spoon och big spoon. Båda har nackdelar och fördelar. En big spoon har fördelen att vara i knullposition och kan ligga och tänka på det hela natten, dock har man en jävla kalufs som man får i fejjan och man vet aldrig var man ska placera den understa armen. Little spoon har fördelen att när som helst kunna vakna av viskningen "jag är inne i dig.."Att skeda är inte bara något vackert och kul. Det är också ett skitbra sätt att hålla värmen och att spara plats i sänghalmen. Var inte rädd att skeda med din luffkamrat om ni sover kallt. Det kommer att hjälpa så jävla mycket.

Den mest ultimata platsspararskedningen är ball-spooning. Då ligger man skavfötters, rygg mot vader, rumpa mot rumpa och framförallt pung mot pung, men fortfarande som ett S. Förstår ni inte? Ring då jourhavande skedare, så kommer vi över för en natts skedning och bullbak. Tjejer får också ball-spoona, det är bara ett namn hörni.

Vi på LG2S tar stolthet till vår skedning. Vi är nästan obehagligt nöjda när vi vaknar efter en natt av pure spoonsation. Vi är så stolta att vi faktiskt har två artiklar om att ligga sked, vi tyckte inte att en var nog!