Ghost in the machine - The game


Det här är ett litet prank jag kom på hemma hos Alex.
Vad du behöver är:
Din dator
Annan dator
VNC viewer
En vän/flickvän/sambo/katt/latte/fransois som är ensam hos dig

Såhär funkar det:
VNC viewer funkar som windows svar på remote desktop. Du styr en dator över internet. Det du behöver brukar i regel vara ett ip eller liknande. Och så kan man ställa in att man vill ha lösenord så att ingen annan kan komma åt det så lätt. Det krävs dock att båda datorerna har det installerat.

Gör såhär:
Se till att din vän/flickvän/sambo/katt/latte/fransois är hemma och du inte är det. Du sitter vid någon annans dator med vnc viewer igång. Gör nu såhär. Dra igång din musikspelare och höj volymen. Spela musik några sekunder och stäng av. Din vän/flickvän/sambo/katt/latte/fransois borde undra vad som låter från ditt rum, din vän/flickvän/sambo/katt/latte/fransois är ju nämligen ensam hemma. Gör såhär några gånger. Personen borde bli rädd och skrajsen. Annat man kan dra igång är en film med läbbiga röster eller en häst.

Expanded edition:
Har du ett webcamprogram som Cheese så kan du dra igång det också och till och med hålla koll på när personen kommer in i rummet.

Sen KAN du ju dra in vnc viewer på en vän/flickvän/sambo/katt/latte/fransois dator och förskräcka dem med att datorn lever rövare på egen hand. Men det är sååå 95.