Världens bästa bloggar


Det absolut senaste fenomenet på internet är så kallade bloggar. Ordet blogg är uppbyggt av två ord, nämligen webb och dagbok, vilket ger oss ordet webbok, men eftersom det låter som något helt annat, så säger vi blogg istället.

Men nog med bakgrund, här kommer en lista på världens allra bästa bloggar. Tyvärr finns det inte så jättemånga, men om du vill tipsa om en blogg som du tycker skulle passa; klicka på bidra och upplys oss, så publicerar vi adressen. Vi önskar även en kort beskrivning av vad bloggen har för infallsvinkel.

http://socialasituationer.wordpress.com/
Baksidan med bloggar är att de ofta är kortlivade. Detta gällde även 2s blogg, som nu är död och begraven. Istället föreslog han att vi skulle ge den här bloggen lite gratisreklam. Så kolla in den, klicka på alla knappar och länkar, och på all reklam, och känn att du har gjort dagens goda gärning!

http://www.blondinbella.se
Isabella Löwengrip är en "driven och målmedveten tjej som går i 3:an på Jensen N, bor i innerstaden och driver företaget Blondinbella AB samt Bellme AB." Dessutom är hon "aktiv inom politiken" då hon är ledamot i MUF Norrmalm. I hennes blogg kan man läsa om flera tunga samhällsproblem som till exempel vilka skor hon nyligen köpt, eller hur hon tillbringade sin söndageftermiddag med ett par vänner och en kaffe latte. Det här är Sveriges idag största blogg, och trots att jag inte själv har läst den ingående gissar jag att det står mycket bra i den, eftersom den är så populär.

http://tottelofstrom.blogg.se
Tottes blogg handlar om att vara ledsen, arg och besviken på samhället, och hela mänskligheten. Många tunga samhällsfrågor utlovas. Det enda komiska inslag som finns är att alla rubriker består av en negativ känsla.

http://kulturskurkarna.se/milq
MILQ är en blogg som på olika sätt presenterar MILQ's olika tankar. Vokalerna i adressen är U-U-U-A-E-I, kulturskurkarna.se/milq allså. Ett typiskt inlägg hos MILQ innehåller 1st nakenbild, 1st kort vits och 2st beskrivningar av flaggor.

http://www.freewebs.com/esteter/yossisblogg.htm
Yossis blogg! handlar om Yossi som går tredje året på gymnasiet i Malmö. Han ska vara med i skolans årliga musikal, två teaterpjäser och en stå-upp show som han har som projektarbete och kommer visa i skolans aula inför fullsatt publik. Dessutom har han precis startat ett band och driver en hemsida. Hur ska detta gå till? Jo, det kan ni ta reda på. Gå bara in på ovannämnda länk. Ni kommer aldrig få en lugn stund hej! hähähä!

Tinas blogg är världens bästa blogg. Detta då författaren inte bara är otroligt snygg och trevlig att ha och göra med i verkligheten, utan dessutom för att hennes texter är både dråpliga och välskrivna. Hennes egentligen ganska trista vardag beskrivs på ett sådant underhållande sätt att alla som läser denna blogg en gång snart blir trogna läsare.

Red. Anmärkning:
Allt Tina skriver är bara lögn! Lögn och förbannad dikt!


http://kulturskurkarna.se/dher
den nya framtiden (Finn)

http://kulturskurkarna.se/max
Här bor max (Max)

http://seb.kulturskurkarna.se
inte utan min löööuugh (Sebastian)

http://starfighter.lg2s.se
Cirkus, Katter och Mat (Starfighter)

Bidra nu med just DIN blogg, så lovar vi att publicera länk och beskrivning, om den är tillräckligt intressant!

Från: 2
jag tycker att du ljuger om att du ska lägga in bloggar som har länk och kort beskrivning.

Författaren:
Jag tycker att du ljuger när du säger att du inte ska slå mig om jag ger dig 400kr i månaden!!! *ledsen*