Barnuppfödning


Alla har vi ju tänkt tanken. Skulle det inte vara en skön grej att ha en exakt kopia av dig själv i knät? Du vill ha någon att lära "take-won-do" - mustmakandets ädla konst.

Men det är inte bara att skaffa en liten jäkel och sen tro att det ska ordna sig. Du behöver göra saker för den lilla rackaren innan den blir en bra tillgång i ditt mustföretag.

Första steget man råkar på är oftast bäbisstadiet. Det är det krångligaste. Då är barnet fyllt av vrede och visar detta genom att ropa väldigt högt och ihållande. Det finns tre saker som är viktiga att komma ihåg då.

 • Ge barnet tutten.
  Och det duger inte med vilken tutte som helst. Det måste vara din tutte. Har du ingen tutte får du leta upp din " nära vän" och se om hon eller han har en tutte. Lyckas inte det så spring.. bara spring.

 • Ge barnet massage ofta.
  Det är viktigt med massage om man till exempel spänner sig ofta eller sitter vid datorn mycket.

 • Vänd på barnet minst en gång i halvtimmen.
  Så att barnet inte blir trött.

  Det här är egentligen inte regler utan mer riktlinjer för att bli en lyckad barnfantast. Hur som helst så kommer nästa punkt i ett barns uppfostran. Vilken? Just det. Skoltiden.

  Under den här tiden förväntas barnet att spotta mycket snus och hångla på discon. Vad kan du då göra som fantast för en hälsosamt och älskat barn?

 • Ta med barnet på gymmet.
  Första dagen ska du skälla på barnet. Men ju mer muskelmassa barnet skaffar sig så skäller du mindre och mindre. På det här sättet motiveras barnet att skaffa sig en massiv kropp.

 • Skaffa en tamagotchi.
  Det är inte lätt att veta när barnet behöver äta, sova, bajsa eller leka vid den här åldern. Metoden är enkel. När din tamagotchi vill äta så ge även barnet mat. Den noggranne ser till att ge barnet samma mat som tamagotchin får. Dvs äpple eller glass. När din tamagotchi sover så lägger du barnet i sin säng. När din tamagotchi har bajsat och behöver bada så badar du även ditt barn. Och ja, självklart leker du med ditt barn när din tamagotchi gör det. Gärna samma lekar då det lämnar mindre åt slumpen.

 • Muta ditt barn.
  Barn är ofta giriga och snåla. För att få dem på din sida så släng fram några tusenlappar och vänta på rätt reaktion. Uteblir den: Öka summan tusenfallt.

  Ja och nu är ditt barn nästan en helt vanlig människa. Det enda som återstår är flyttahemifråntiden. Den är den jobbigaste då du inte längre kan ha ditt älskade barn i dina famn så ofta som du kanske vill. Men oroa dig inte.

 • Ha en bild på barnet.
  Ta ett fotografi av ditt barn och spara det någonstans där du vet att det inte kommer bort. Kanske till och med hänger du det på väggen så att du lätt kan titta på det när du känner dig ensam.

 • Sätt dit barnet.
  Ge barnet skulden för några illa sittande böter. Barnet blir bankrutt och måste bo hos dig resten av sitt liv. Ni dricker saft och kalasar. En bulle kommer bort.