Monster (Med högupplöst youtube-film)


Det värsta utav alla monster är antagligen Poseidon, vissa påstår att han till och med har gift i spjutet.Har ni sett videon? Annars borde ni inte fortsätta läsa. Svara ja eller nej till rinkebysuger@hotmail.com.

Vet ni varför det heter hotmail? För att man slipper hämta breven.

Kategori 1

Den enögde i Monster Inc. Söt och förjävla fin. Man vill liksom dra ett slick på dess skalp. Två ben. Ett öga. Känns det igen? Ja. Cykloperna i Yllysevs av Homoross. Iallafall så åker Odyssen runt i världen och han hamnar på en ö.
Katergori 1 är alltså enögda monster.

Kategori 2

Den tvåögde i Monsters Inc. Den med turkos päls, lila prickar, rubbet. Och ett "öga för humor". Två ben, jepp, samma som den enögde. Skiljer sig däremot i storlek och ögonmängd. Det bästa med det här monstret är att det finns så många av det. Precis som det finns människor. Det "finns" ett tvåögt monster för varje människa.

Det där är alltså de två vanligaste kategorierna. Men begreppet då? Monster? Vad är det?

Vet ni föresten varför det aldrig kan finnas monster på jorden? Jo. Kolla på lejonhonan. Om inte den funnits på riktigt utan i barns fantasi, så hade även hon varit ett monster. Lejons Inc. Låter fånigt? Kanske. Men så hade det varit.

sAlsa! Första kravet på monsterakademien. Är alltså. Att man inte får finnas. För då hade man varit ett djur eller en dinosaur. Eller en bakterie.

Appropå dinosar. Samma med dem som lejonhonor. Innan man hittade dinosarnas skelett så trodde man faktiskt att de var drakar. Men nu vet man att det var så kallade "skräcködlor". Ödlor.. fyllda av skräck.

Monster hur som helst. Krav #2. Måste vara läskig. Ifall man är med i vuxenfilm. Vi refererar här igen till enögde monstret man vill slicka skalp på. Han är söt och fin. Men bara för att han är med i barnfilm på 2000-talet. Jämför Predator och enögde i Monsters Inc. Skillnad? Skulle tro det. Vuxenfilmsmonster ska alltid vara elaka, vara dräggliga, och mördas (alltså i utförande form ej utsatt form).

Fler kännetecken? Minst en tentakel? Kanske. NEJ! ETT MONSTER FÅR NÄSTAN SE UT HUR SOM HELST! DET FINNS MONSTER SOM BARA ÄR EN TENTAKEL OCH DET FINNS MONSTER SOM ALDRIG SETT SKYMTEN AV EN SÅDAN! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS!

Tänk om människor varit så frisläppta. Man kunde se ut lite hur som helst. Då hade vem som helst kunnat vara människa. Götta.

Spindlar hade till exempel kunnat vara människor om de ville. Gäller för stenar med. (Snuskhumrar ska vi inte prata om.;))

Monster ja. Finns under sängar och i garderober. Men bor på varken av ställena. För när man kollar där på dagen så är de någon annanstans. Kanske på the mall. Det är just därför de är läskiga. För deras beteende skiljer sig så jävla mycket från oss svenskar. Vi sover hemma på natten. Vi bor i rum. Vi har ett jobb. Vi har en mamma och en pappa och vi har inga tentakler men vi har sett sånna och vi har en jävla massa känslor!

Anledingen till att artikeln är skriven i så hetsig stil är för att det står ett monster och tittar på oss i skrivande stund. Han har ett giftigt spjut riktade mot våra ansikten. På natten bor han under vår säng. Eller hälsar snarare på. I en skål med vatten.

Natti natt. OM NI TÖÖÖRS!!?

Gör ni ju ej.