Det bästa phranket är det långsökta


(eng: Best of phranks are long to find)

Hej. Tobias är inte kändisbloggare, men han hälsar!" Vi kom just på vad man borde göra. Det började med att man ville bli kändis och rik. Så då mailar man Kändisbloggaren Perez Hilton på mailadress Perez@perezhilton.com (kändisbloggaren). Ja man tipsar honom då om att den senaste trenden verkar vara kändisar med fiskar i munnen. Fast på engelska såklart. Where the wild fishes grow? In the celebrities mouth mother-perez-loader! Hello kitty, ja vi kan ju inte det förlovade språket, men ungdomar som ni är så får ni väl lära er redan i andra klass på folkskolan. Visa honom denna bilden, bilder fungerar på alla språk i alla länder:Nog med tramset. Phranket har bara börjat. Nu kommer Perez att bli skitglad på att du uppmärksammat trenden. Såhär säger Perez ungefär, fast på cuba-dialekt, och han säger det inte på voicemail, utan skriver i elektro-mail:

Thank you swedish guy or girl. I didn't know about the fishing in the mouth trend but then i went to a party after reading your emailing me. I saw that every one, brit, paris, clooney, everyone had a fish in their mout. Thankfully i was prepared, thanks to you, with a small lax or abbarn, in my pickety pocket. Later on i ut put it in my mouth and i was like the life of the arty fest together with clooney and brit-brit. Sincerely yours Perez.

Ps: Where can i send the one million dollar check i owe you.

Okej, phranket börjar arta sig. Du har fått med Perez. Men nu gör du såhär, be Perez på engelska att skicka sina pengar till en e-mail-adress som du inte använder längre. Som du inte kan logga in på.

Haha. Fuck you Perez.

Det som är det bra med detta phrank är att du kan berätta för alla efteråt, men ingen kommer tro dig. Du får snart en permanent mytomanstämpel i din socknen, och i grannkommunen. Till slut vet hela länet vem du är.

Fast det dom inte vet är att det dom tror du ljuger om, faktiskt hände. Du skämtade bort en miljon dollar och dom i hollywood har fisk i mun. Bara för att du läser saker som står på internet!