Dubbelsnuffar


Nej, det går inte att bara trycka två apostrofer (''), man måste hålla in shift-knappen och 2-an för att få fram dubbelsnuffarna (").

Dubbelsnuffarna kallas ibland felaktigt för "situations tecken", eftersom dom markerar en situation?
"Det är flugor överallt"

Nej citationstecken kallas dom för dom ska markera ett citat.

LG2S var snabba på att förbistra innebörden av dubbelsnuffarna genom att använda det för att markera fräcka ord ("knulla", "klamydia") och ironiska ord (jag tycker du är "trevlig") och dom flesta andra ord ("dam", "joker", "ess"). Vi har en policy här på redaktionen att var tjugonde ord måste inneslutas med "dubbelsnuffar".

Det bästa sättet att dubbelsnuffa sig, är att göra kaninöron med fingrarna när man pratar. Så att det ser ut som äkta, skrivna, dubbelsnuffar. Gör kaninöronen på varsin sida av munnen, så att man kan tänka sig att dina munljud omsluts av kaninöron.

Jag är "veggie"


- Nu skall jag träffa Karl och äta *gör kaninöra* BRUNCH *sluta kaninöra*.
- Åh, blir det *kaninöra* SUSHI *sluta kaninöra* eller sånna där *kaninöra* RUSSIN *sluta kaninöra* som det heter på kontinenten.
- Tyvärr ja *gör parentestecken och viska* jag är egentligen bara sugen på müssli och frost-flakes *slut parentestecken*.
- *gör stjärna-tecknet* krama *sluta stjärna-tecknet*

Nämde jag inte parentestecknet? Du måste veta. Parentestecknena gör man genom att vinkla handflatorna. Ja ni kan ju tänka bildligt. Man kan göra *stjärna-tecknet* också. Såhär ser det ut:

Jag heter Johnny (men dom kallar mig pösmunken)


*kissa på sig*


Alltså det bästa är ju att göra alla möjliga tecken med händerna. Så slipper man uttala dom.

Nu får det vara nog!


Den bästa smurfen: snickarn


Do you really want to hurt me?


Bonusmaterial
Vill du vara obscen på bussen utan att skämta skämmas? Då har vi på LG2S ett bra knep. Ni vet om man skriver (y) så ser det ju ut som en (kvinnas) "framstjärt". Härligt att titta på, men det är inte alltid man har tillgång till papper och penna eller en mobiltelefon med textmeddelandefunktion.

Så när man sitter på bussen och vill busas så skall man först forma sina händer som parenteser. Sedan placerar man parenteserna på varsin sida om munnen. Nu är det bara att utbrista i ett långt och skorrande "YYYYYYYYYYYYYYYY".

(Yyyyyyyyyy)