Öland


Vikingarnas land. Negerhärens hemstad. Riddarnas campingplats. Ja, Öland har huserat många olika sorters krigare under historiens lopp.

Det är Sveriges största republik och rebellstyrkor kämpar via båt och färja för att göra det självständigt. De har tagit över fem sjättedelar av det svenska fastlandet i den här kampen. Bland annat Hultsfred, Emmaboda och Uddevalla.

Det växer inget på Öland och därför finns det heller inget liv där. Det är bara en platt sten fylld av krigare och rebeller (och lite mer, men det skriver jag om sen).

Inte ens de fräcka skatorna har mage att sätta sin fot (klo) där. Vilket skulle kunna göra det till en potentiell tillflyktsort i framtiden (då skitsmarta skator garanterat tar över). Däremot är 76% av Ölands yta fylld av godis och kråkor. Kråkor är bara dumma artificiella statyer och inget som riddarna oroar sig för.

Godiset smakar som skitsalta rabarber. Slottsruinen finns antagligen på Gotland.

Ölands landskapsblomma är Godisen.
Landskapsdjuret är Rauken (wikipedia ffs).
Landskapsskölden är också Godisen.
Landskapsvattnet är Havet.
Landskapsvalutan är den ökända Bayerska hären. Alltså består pengarna av en varierande summa härar som byts fram och tillbaka. En flaska geggamojja kostar till exempel bara fyra härar (motsvarar ca 4 kronor).

Ingen på LG2S har egentligen fått bekräftat att Öland ens finns. Men om det fanns så skulle det vara som vi skrivit.


Jättekul trivia från läsarna:

Switchbitch: Ni vet väl om att Öland också är Inavelns Högborg? Där mamma är pappa och pappa är bror? Inaveln på Öland tog slut 1972-73, när bron byggts klart. Ett vanligt sexualrelaterat problem på Öland är att man inte är van vid utomfamiljärt samlag, vilket innebär att följande citat ofta hörs från de öländska sängkamrarna: "Nej, det här går fan inte, du får fanimig säga att du är min morsa!"