Game Boy


Skrivs inte ihop som många tror. Kolla själv:


Såg dagens ljus 1989, samma år som Baywatch-avsnittet Rookie school visades på tv. Kostade hela jävla 89 amerikanska dollares när den kom! Jag köpte min för 160 svenska dollares på en second hand-affär.

Som jag sa till min vän mimmic nyss; "det är en bra grej på luffen om man inte orkar uppleva saker ett tag". Så är det. Skönt att vila huvudet och fördriva tiden med. Men kom ihåg (som mimmic påpekade) att det är extra vikt och att den är ömtålig.
Fast det hela är en fråga om prioritering. Hela anledningen till att det är bra att ta med just ett Game Boy är att du slipper bli av med ett PSP som kostade dig hela din luffkassa. Game Bojz är som sagt lite billigare.

Spelen som ska spelas är givetvis Tetris, som är historiens genialaste spel. Utöver det så funkar klassiker som Supermario-serien och Zelda. Problemet med Zelda är att man inte kan spara så bra i gamla konsoler. Minneskort fixades givetvis med tiden, håll utkik. Målet i alla Game Boy-spel är att man ska döda bossen. Det är han som bossar över alla bovar.
Vad du än gör så köp inte Mortal Kombat 3. Det är skittråkigt och svårt.