Pizza


Lyxmat för den fattige.

Pizza, denna Italienska maträtt som har spridits över världen som ost över pasta och verkligen är en hitt vart den än kommer! Den liknar verkligen inte det Italienska orginalet någonstans, men till och med Italienarna tycker att alla andra ha bättre pizza än dom.

Pizza är till 98% uppbygd på följande sätt:
1. Vitt bröd underst. Gjort på mjöl, vatten, jäst och salt.
2. Ost och tomatsås (de verkliga standardsen)
3. Kuriosa, annan bra skit, typ: skinka, räkor, köttvärssås, chanmpinjoner, lök, tonfisk, paprika, oliver, annanas, kyckling, bacon, ägg, kronärtskocka, olika slags kött, bea-sås, vitlöks-sås och banan.


Pizza är en lyxvara, om man äter pizza mer än en gång i veckan så blir man inte bara fet utan man sliter ut konceptet också. Så mycket flott och götta SKA man inte få äta ofta. Det är en belöning, och ju mer sällan man äter det, ju godare blir det!

Att äta en pizza på luffen är som att sticka upp och chilla med Gurra G och återvända, så underbart att det nästan inte finns.

En pizza i Sverige kostar 30-50:- som standard. En pizza utomlands kostar ca 60-150:- och då är dom inte ens i närheten av så goda som det svenska idealet *varnar för utomlands-pizza*!!

Pizza redo att ätas upp!

sommrarna öppnar alla pizzerior i hela världen sina uteserveringar och så är det bara att gå och nalla dom halvätna kanterna som folk inte har vett att äta upp.