Leap of faith, The


Det finns saker som inte har namn i den här världen. Som till exempel när man ligger och grovhånglar och man ska sticka ner handen i trosorna på tjejen/killen och personens reaktion kommer att avgöra om man får doppa eller inte. En kritisk stund helt enkelt.
Det är därför vi på LG2S finns för att förnya och fylla ut det svenska språket. Och nu har det gjorts igen. Efter två kaffe på ett trendigt café så kom uttrycket "The Leap of faith" till helt ny användning.

Det handlar om just det askritiska momentet precis innan man börjar hångla någon man inte hånglat innan. Man sitter där och stämningen har byggts upp under kvällen. Det är mys, det är pys. Men man vet fortfarande inte hur det kommer att gå men man vet att det kan gå.
Det är då det når sitt kulmen. Plötsligt råkar ansiktena vara lite närmare varandra än de varit innan. Det här kan hända medvetet eller av slump. Man tänker "wattafack" och gör just sitt leap of faith.
Det kan gå snabbt, det kan gå sakta. Det kan vara på råfyllan, det kan vara på en date. Det kan vara för att få doppa, det kan vara för sitt livs kärlek.
Det är hur som helst här man får veta om det blir som man vill. När man närmar sig hans/hennes mun så flashar ens sexliv förbi ögonen.
Sen når man fram till den andras mun. Men det är inte över än. Antingen kan det gå så illa att man får vända-bort-ansiktet-manövern som så många avskyr, eller så får man en hand i nacken och två skitnajsa läppar att suga på.
Det är nästan den här stunden som är den högtidligaste för alla krograggare. Det kan jämföras med sekunden man avfyrar sin pil och den träffar rakt in i buffelns hjärta.. eller så missar man.
För en kär person är det mest skitjobbigt och man kan förstöra en hel kväll bara genom att tänka på the leap of faith.

Slutsats:
Det är kul att sätta coola uttryck på välkända saker utan namn.