Psyka dina vänner


Är du trött på alla jävla vänner du har. Vill du inhysa skräck och respekt så att de gör som de ska? Det handlar inte bara om nävarna. Du måste vara smart. LG2S vet bäst och har här en lista på lite sköna metoder.

Pikkadollen
Köp en pistol. Hota dina vänner frekvent och var noga med att de ska hålla händerna där du kan se dem. Skjut en av dem för att statuera exempel.

Vitsen
Dra störda vitsar för dem. Saker som inte ens är kul på skämt. Var detaljerad!
Exempel: Det var en gång en Pega och en Seb som kom hem till Tobias. Då tog Tobias fram sin pistol och ledde ut dem i skogen. Där fick Pega gräva en grav. Sen mördade Tobias Seb och slängde honom i graven. Efter det väste Tobias till Pega att "Berättar du det här för någon så sliter jag ut tungan på dig".

Husse
Kommunicera med din vän som att kompisen är en vänlig hund. Kalla honom/henne "fin pojk/tös" och skratta hest och hjärtligt. "Hähä du är fin pojk du! Fiiin pojk!"

Nu ska jag kolla på film så det blir inte fler tips. Men bidra om ni har ett elakt trick. Krank hälsar att filmen handlar om snömannen. Ni vet Bigfoot, eller Yeti som den ibland kallas. Den verkar läskig och blåögde mannen är med. 20 tror på bigfoot. Vafan?