Lund


En helt skön stad med nära till allt, om man mot förmodan vill lämna den. I Lund finns många sköna torg och människor.

Där finns också ett överflöd av studenter. Vill du studera är Lund en stad som kan rekomenderas.
Är du student i Lund sedan helt nyligen kan jag rekomendera att bli full utan att bli pank på någon nation.

Är du i Lund sedan helt nyligen utan att vara student kan jag rekomendera café Ariman, ett lite småsunkigt ställa där alla coola typer (cirka tolv stycken) hänger. Där hänger en massa sköna folx också, bra om man vill hitta en tillfällig kvart.

Är du ölfantast så måste du till Raurackel, en österrikisk pub i en källare som är näst intill omöjlig att hitta till utan min vägbeskrivning: Om du står framför kulturen (vilket du ju gör) så går du rakt in på gatan till höger. Där ligger det. (Fråga efter rökt öl!) Annars kan du gå till Vildandens pub och pizzeria som helt nyligen fick pris för bästa ölsortiment. Där kan du också spela biljard, dart eller flipperspel, äta pizza, sitta bekvämt och känna dig mys.

Är du mer intresserad av själva biljardspelandet så finns Paradis biljard mer centralt beläget. Det ligger brevid Stadsbiblioteket, ett mycket stort bibliotek.

Vill du gå ut i Lund, och kanske dansa, så kan du ju gå till Herkules, din tönt. Eller Basilika. Tycker du om att dansa till musik som house eller drum n´base eller någon form av musik som inte bara är uppspeedad nrjskit, så åk till Malmö.

Annars kan du gå ut i Lund utan att dansa till exempel till Kulturkrogen, Ariman, Ovesuvio eller Botulfs.

Botulfs är en stor busshålplats. Alla stadsbussar går dit. Där finns också en krog.

På sommaren kan du gå till stadsparken, för där är alla. Det händer inte så mycket annat i Lund på sommaren, eftersom alla studenter (50% av stadens befolkning) åker iväg för att söka lyckan "hemma". Var nu det än är.