Dörrvakter


Oftast snubbar som var för våldsamma eller dumma för att få bli poliser. Dvs: 100% sämst.
Man måste vara försiktig med dessa. De älskar sin makt över människor som bara vill ha kul och drar sig inte för att vara just så otrevlig och hårdhänt att du får blåmärken/inte komma in.

Tyvärr finns det undantag. Hade varit roligt att dra alla över en kant (ej kam). Ett av dessa undantag är en man vid namn Tord 265 (Formely Tord 240). Hans efternamn är hur mycket han kan lyfta i bänk. Vilken kille.
Finner du dig öga mot öga med honom så berätta om oss så kanske han spänner musklerna för dig.

Enligt redaktionens undersökningar är vakterna i Göteborg och Stockholm alltid vidriga as. Vill man däremot ha snälla vakter som lyssnar på vad man säger så kan man dra "dit pepparn växer".


Hur du jävlas med dörrvakter utan att hamna i bråk

1. Om du till exempel är 19 och stället har åldersgräns 23 så kan du vänta tills att dina vänner blir nobbade. Då går du fram och kör följande dialog:
Du: Men vänta!
Vakt: Vadåå?
Du: Kolla här då *smyger sakta fram leget som visar att du är för ung*
Vakt: *Blir arg* Ska det här vara ett skämt?
Du: Njaaaee.
Vakt: *Blir argare* Skulle det där vara roligt?
Du: Jaa lite roligt var det ju.

Nu har du uppriktigt retat vakten och han kan inte göra ett strunt åt det. Helt lagligt att visa ett leg.

2. Om du är minderårig och vet att du inte kommer in på stället. Gå med bestämda steg mot ingången. När vakterna ställer sig och börjar brösta så vänder du helt om en meter innan impakt. Upprepa lite senare. Och sen en gång till ännu senare. Vakten kommer också här att veta att du jävlas men kan inte göra ett dyft.

3. SLÅ DEN JÄVELN PÅ KÄFTEN! KÄNN BLOSMAKEN! FEEL THE RAGE!

Har du fler tips så maila oss på rinkebysuger@hotmail.com. Märk kuvertet: "Död åt rinkar".

När det kommer till kvinnors åsikt ang dörrvakter så ska man slå dövörat till. Självklart är man som dörrvakt trevlig mot dem. Jobbet ger ju många möjligheter till dopp om man släpper in lite för unga honor eller faktiskt håller en konversation om tjej tilltalar dem. Tjejer är naiva om de tror att även här finns undantag.
Och dörrvakter är killar(!). Så är det bara. Tjejer har bättre saker för sig. Som att färga tröjor och gå på kick boxing.
Ser du en dörrvakt som ser ut som en zå kallad kvinna så blunda, räkna till 10 och lägg dig ner.