Att låtsas vara kändis


Alla vet att det är skittråkigt att vara en helt vanlig person. Man ska vara askänd så att man får suga brörrer och sniffa kokain. Framförallt får du fler vänner och "suparpolare", som h-gon.net utrycker det.
Då har vi ju alltid tricket att bli kändis. Men det är jobbigt. Man måste skriva skitmånga "roliga" artiklar fast att man bara vill dö i en kvarn. Åka på alla festivaler och värst av allt: Du måste vara trevlig tills att du blivit känd.

LG2S säger att du hoppar över hela skiten och ljuger att du är känd istället. Men det finns fallgropar och rävsaxar på vägen som kan göra dig till kvällens lilla åtlöje.
För det första så kan du inte vara för känd. Bara så känd att folk vill umgås med dig. Säg inte Britney. Säg basisten i Division of Laura Lee. Ta inte en frontperson, utan basisten och trummisen är de säkraste korten.
Om folk ofta säger att du ser ut som killen i Sune (Sune) så SÄG att du är den killen. Detsamma gäller personer som Ebba Hultqvist men då får du skämmas.
Minns att det är drygt att köra perfekt engelska en hel kväll. Så kör på en svensk artist eller kanske en utländsk, i så fall får du prata med brytning.
Om du ska vara en artist är det ofta bra att du känner till lite om personen och hans/hennes karriär. Annars kan det bli pinigt om någon vet mer än dig.
Men kom ihåg att livet i rampljuset inte alltid är glamour. Eller jo vafan det är det. Kändisar är ju bäst. <3
Och när vi skriver det här så menar vi inte att du ska ta över personens identitet. Men det kan förgylla en kväll på krogen eller hemma hos svärmor.

Så här ser en äkta kändis ut


LG2S guldtrick: Säg att du uppfann Post-It's.