Rom


Det fanns en tid då pirater härjade på de sju(?) haven. Den tid då träben var "hippt" och papegojor ett husdjur för alla lovers där ute. Man hörde skall som "hissa dösegle pojkar! Vi ska snöra blåripa inatt!" på de sju(?) haven.

Som vi alla vet är den tiden borta 4-ever. Spanska och såväl brittiska flottan jämnade piraterna med marken. Det som finns kvar är asiater med maskingevär som inte alls är tuffa på en fläck.

Idag låter det mer "banna bögen grabbar! Vi ska sitta på LAN imorgon!" För att sörja över detta händer det med jämna mellanrum att luffare tar sig in på systemet och piratar till sig en flaska karibisk rom. Det är dyrt och jävligt men fyfan vad sött och hett det är i halsen.Alla vet att "dyrt och jävligt" är något luffare flyr som satan själv. Därför inhandlas rom med försiktighet och helst i hemlighet. Kanske under en tysk högtid.

Kortfattat: Rom är så jävla gott. Man blir också frukstansvärt berusad av det och man kan blanda det med cola utan att det smakar norrländsk mainstreamgrogg.