Aguilera, X-tina


Okej okej, jag vet att LG2S starkt tror på att inte skriva om enskilda artister, politiker och kompisar. Det blir så rörigt om alla ska springa och skriva om sin egen favoritperson.
Men jag är ganska äcklig o.dyl så jag gör det ändå.


Föddes 1980 i New York, Staten Island. Så hon är lovlig, för alla som undrat när de sitter med snoppen i hand med den här bilden framför sig:


99 hände det! Låten Genie in a bottle nådde hitlistorna och en video visades på Voxpop innehållandes en flicka med blont hår, ariska drag och blick som fick alla att några år senare sitta med snoppen i handen, tittandes på den här bilden:


Men det var inte förrän hon släppte skivan Stripped som folk fattade att hon var här för att stanna. Videon till låten Dirrty väckte stor uppmärksamhet. X-tina var halvnaken och svettades. Men i hemlighet satt alla killar framför datorn när deras flickvänner somnat, hållandes snoppen i handen och havandes denna bild på skärmen:


Idag vet ingen vad hon håller på med. Hon har släppt någon julskiva och en platta på spanska. Men vem fan bryr sig när man kan sitta med snoppen i handen och kolla på den här bilden: