Skunk.nu


I slutet av 90-talet började communityvågen sakta resa sig och med den kom skunk. Det var en mötesplats för människor med skor, hundar och tangentbord. Ett bra tag var det the place to be för en internetlover. Det växte och växte. Det internetraggades som aldrig förr och alla lärde sig enkel html för att kunna smycka sina zå kallade sidor.

Spray tog över och det blev dödspoppis.
Sen kom Lunarstorm och tog över platsen som "sveriges populäraste community". Skunk förlorade folk och faktumet var ett faktum. Det blev en ställe för alternativa outcasts. Pandor, synthare och övrigt indiedrägg postade bilder i kända grupper som Indiebilder (valfri version) och raggade på skunkkändisar.

Men det skulle inte ta lång tid innan helgon.net dök upp och tog över platsen som "sveriges alternativaste community".

Sakta men jävligt säkert dog skunk ut och idag kan man logga in där för att se tusentals övergivna presentationer, skunkgrupper och hyreshus.

Fortfarande finns det en skara där som vägrar inse att 90-talets internet är utdött. Och gamla användare kan logga in var femte månad för att kolla om någon skrivit ett mess. Men det har ingen :(= <-- Ledsen man med bockskägg.

Synd på ett bra community säger LG2S.